Він приймав свою дружину, і пішов на солод, щоб купити новий одяг.

Правила сімейного життя найкраще встановлюються разом. Перед тим як встановити правила, потрібно переконатися, що всі члени сім'ї погоджуються виконувати свої обов'язки і підтримувати цю ідею. Якщо це не випадок, якщо виникають проблеми, і ніхто не намагається вирішувати їх спільними зусиллями, то життя пригнічує сім'ю, а хаос і нерозуміння в ній. Це сталося в сім'ї Олега, і хто в полум'я?

(Б)

Правила життя в сім'ї «Моя донька-в-права – депо». Вона бере всі гроші з сина, і іноді Олежа не має достатньої поїздки, нехай тільки на обід. Лариса молодий і розумний, вона 28 років, вона 5 років молодше сина. Коли вони почали жити разом, Лариса створила свої правила в сім'ї, і Олег не розумів. Справа в тому, що в сім'ї Лариси необхідно додати зарплату в загальний бюджет. Вона говорить про те, що легше планувати витрати і витрачати гроші мудро, Валентина Василівна не розтягне її занурення.

«Для дітей ще немає, можливо, для кращого. І робота. Олег заробляє гідне життя на 33. Більше Лрісса, звичайно. І вони живуть в маленькій однокімнатній квартирі, яку мій чоловік і дав мій син поле закінчення. Ми знаємо, що він не зникне і змусить жити. Тепер він запозичує гроші від мене.

Лариса несе контейнер для роботи, і Олег має їдальню на роботі, він не налаштовує на нього їжу. Тільки Лара не дає вам гроші з громадської скарбниці. Скажіть, щоб знищити їх. Як тільки Олеза починає говорити про гроші, все закінчується сльозами. Лариса відхилена і влаштовує сцени, кажуть вони, і що відбудеться, коли вона перестає заробляти. Дочка підтримується матір'ю. Вона була тим, хто консультував про те, щоб зробити сімейний бюджет загальним. й

Про збереження, щоб діти могли зібрати більш просторий житло. Але Лариса витрачає гроші на свій розсуд. Не тільки їжа і подорожі, але і косметика і новий одяг. І мій син зношує стара патчована сорочка щороку.

Зареєструватися Олег прийшов до нас в цій формі, щоб допомогти встановити ванну кімнату з чоловіком. Вимкніть свій светр, і футболку все витікають, як сито, як Я запитав його, якщо він не зробив нової сорочки. І він був пишним, кажучи, "Лариса сказала, що ви не побачите під светром." І Лариса купує новий наряд для свят, і дає їй сина шкарпетки і гель для душу.

Олег не створює конфліктів. Але коли він прийшов і побачив шкарпетки в ящику, що він викинув через великі отвори, він став дуже сердитися. Ларочка, я бачу, вивів її з біну і пришивав її вгору, потім покладіть його в шафу. Далі Олег забрав гроші з кошторису і вирушив до торгового центру для нових речей.

А коли він повернувся, на столі була замітка: «Я на мами». Я повернуся до нас, коли ви оберете. Це була остання солома. Чи не буде він носити ганчі через таку дружину? І вона не економічна на всіх, звичайної егоїсти, витрачається тільки на себе. І коли Олег одружився з нею, Лара не мала. Мама купила все. І тепер вона отримала свої гроші сина, і вона хоче загального бюджету.

Проблема полягає в тому, що Лариса односторонньої вирішила, як і хто буде керувати бюджетом. Вона спробувала повторювати досвід своїх батьків, але це наказ речей не влаштовує свого чоловіка. Його неприємність полягає в тому, що він продовжував мовчати і ставити, що не зробив його довго. Коли люди перестануть говорити про те, що вони думають, вони набагато простіше вирішувати конфлікт в сім'ї, знайти компроміс.