Коментатори, які повинні зробити це вперше в дорослому віці

З одного моменту, щоб безперечно виростити старість, це нормально. Чому ми боїмося? Ми постійно відкладаємо мрії. І виходить, що немає «латеро». Сьогодні і тільки зараз. Невідоме життя. Так питання, що я буду робити, коли я 60 або 70? Так, мабуть, так само, як і люди 25, 40. Не має віку.Я доведе тебе з реальними коментарями.

Не обмежуйте себе стереотипами про вік. Ви не можете забороти себе, щоб зробити те, що ви хочете. Деякі люди кажуть, що старий вік подарунок. Особливо для жінки. По-перше, вона провела своє життя, піклуючись про своїх дітей, її чоловіка та батьків. І це тільки тоді, коли вона 50, що діти вирощені, і чоловік не так погано, тому ви можете присвятити час, щоб ви захотіли всі ці роки.

З віком настає розуміння того, що вироби, вирощені своїми руками, набагато тастє і здоровіше, ніж ті, які лежать в магазині. А робота біля землі заспокоює і стає своєрідною медитації.

«Я вирощую багато квітів – як садовий, так і номер – на продаж (принаймні деякі пенсійні добавки). Продам локально, тепер освоїв продаж через Інтернет (Я буде 65 цього року), я люблю, однак, багато неприємностей з упаковкою, але приємно отримувати слова вдячності від задоволених клієнтів. І приємно знати, що рослини, які я виросла зараз, живуть по всій країні, говорить Олена.

Натхнувшись, ви повинні відмовитися від запитів. До тих пір, поки ви не зробите своє життя. Це не означає, що ви повинні зупинитися, щоб допомогти вашій родині і друзям. Якщо люди потребують допомоги і коли вони можуть робити без неї.

р.

Я дізнався, що я не був 60. І тепер я хочу жити для себе. Я не відчуваю себе щасливим і не тягувати життя з іншими проблемами людей, не намагайтеся нав'язувати свою допомогу, як це було раніше. Я все, як я хочу, і не так, що це зручно для інших, говорить Ольга.

Знайти себе в мистецтві - чому б не? Як ви навчитеся в школі, ви можете дізнатися у дорослому віці. Але більш свідомо і з задоволенням. Це ніколи не пізно вчитися. Хтось тренує школу, а хтось на 44 роки отримує свій перший в університеті. Чи не так красиво?

Я працюю в арт-студії протягом п'яти років. Я фарба в олії, фарба в акварелі і пастель. Я також купила ткацький верстат. Спробуйте сплести гобеленку. Але я усвідомлю одне: не відкинути, а потім багато незакінченних робіт на малюнку і плетіння. Я ще не можу закінчити вишивку. В'язання йде добре. Увечері, на стільці перед гарним кіно, говорить Лена.

Подбайте про своє здоров’я, отримайте здоров’я та покращуйте якість життя. Деякі люди намагаються піклуватися про себе Хтось постійно не вистачає часу, а після пологів зайві кілограми стають постійними супутниками. Але коли вам більше не потрібно подбати про маленьких дітей, можна взяти час на себе. Люблю себе, навчайтеся їсти якість і смачно. Дізнайтеся, щоб приготувати таким чином, що ви не можете перетягнути вуха, а потім ви не будете соромно захопити ваші сторони.

«Ділі догляду за сім'єю пройшли дуже швидко. Я дивився на себе в дзеркалі і почав лікуватися. Я був зірваний на жирній сумній жінці, яка побачила щастя в шоколадному торті. Ця жінка спокійно в домашніх умовах, перегляд телевізійних шоу з відро морозива і ненависна сама. То жінка пішов. Я повністю змінив своє ставлення. Я отримав собаку, почав піти на йога і вирішувати проблеми з психологом, що я дам з солодкими. У 50 я люблю себе більше, ніж в 38, Inna посмішки.

Щоб жити в даний момент, щоб дозволити собі робити приступні речі і що дійсно хоче щастя? Не перестати любити себе, дізнаючись нові обличчя вашої особистості. А потім ви просто не будете мати ніяких питань про те, чи варто це пофарбувати, Пілатес або танець у вашому віці. Про те, що ми дбаємо, як залежні ми на чужих думках, і що ми готові жертвувати своїм щастям. Все у вашій голові.