Змінено один раз, змінено другий.

«Що найважливіше в будинку», – розповідає одна знаменита пісня. Але нормальні людські відносини неможливі без однієї важливої деталі. Повага в сім'ї - запорука довгого і щасливого життя коханою людиною. Тільки тоді вона веде до чесності, відкритості та розуміння.

На жаль, в нашому шлюбі, наш читач має дуже різний настрій. Що вона вирішила поділитися з нами. Садові побутові історії завжди цікавіше, ніж фантастичні «мільйони». Після того, як всі проблеми, які покриваються ними, значно ближче до звичайної особи.

У нашому союзі з чоловіком Денисом були різні часи. Ми любимо один одного. Але, можливо, краще сказати все в порядку.

Коли я був молодий сімнадцятирічна дівчина мріяла про світське миротворення, рушійна кар'єра і князь на білому коні, я зустрів його. Я. Денис був у своїх двориках, але він здавалося мені краще, ніж будь-який. Красиво приурочився, взяв на кіно, давав квіти. Він обіцяє, що наша пара досягне все життя.

І я зловив. У віці 18 років Все добре вирушилося, але потім я дізнався про вафель. Тексти пісень, а це означає: Я скажу вам прямо, це було важко. Коли я був 22 або 23, я відчув, як покинутий старик. Він був мій перший чоловік, мій чоловік. Моя сім'я запитала мене, щоб отримати розлучення. Друзі перекручували пальці на своїх храмах.

Але я звершив його. Ми вирішили призупинити нашу шлюб, але ми не використовували для розлучення. Один друг, старша жінка, консультує, як уникнути подальших проблем з чоловічою фіделлю. Щоб мати дитину. Психологи кажуть, що коли людина стає батьком, його сприйняття світу, сім'ї і самовтілення. Він отримує старше.

р.

Що я зробив. Через рік Денис і у мене була красива дитина. 3 кілограми 800 грам! Справжній герой! Не було місця для радості. Допоможи всім. Я навіть знайшов другу роботу для мене і дитини. Я думав, що мій чоловік був скелям. Ні, я впевнений в собі!

Але через шість місяців все поступово почали ковзати на дно. Моя людина знову починала роботу. В принципі я не збираю його для цього. Все необхідне. Їжа, підгузники і все необхідне для мене і дитини. Він не дав мені в цьому відношенні.

Це було гірше. Особистий кабінетй Денис може стати домашньою нічним запахом. Залиште покупки в кімнаті або навіть в передпокої. І знову зайдіть у свій бізнес. Звичайно, я не говорю про роботу. Відпочинок, більярд з друзями, вечірка до ранку. Пара годин до сну і назад до роботи, не з мене знову.

І один день він прийшов повністю "підготовкою". Ледько знімати взуття без зміни, він пішов в інший номер. Здавалося б забути про мене і дитину. Половина години пізніше, телефонний дзвінок і Денис підібрав телефон. Не знаю, що я пишаюся тим, щоб послухатися на розмові, але ви будете не помилитися.

бесіда була короткою і досить інтенсивною. Де Марин назвав. Мій чоловік зізнався про те, що він любить пару разів. Він сказав, що він був найбільш, і весь букет інших компліментів. Він пообіцяв повернутися і відправити гроші завтра. Поцілунки пропустили вас. Тоді телефон вийшов і Денис схортував.

Я поновлю мобільний і домашній телефон Марина з стільникового телефону. Я прочитав кілька текстових повідомлень з неї і навіть бачив пару картин. Зрозуміло, що це було серйозним і тривалий час. По суті, вони знають один одному перед Денисом і малим дітям. Так це ситуація. Наступний день, як часто справа, ми обмінялися кількома фразами, і я нічого не сказав.

У мене є питання. Як отримати інформацію? Дзвоните до батьків Марина, зробіть скандал, розлучивши чоловіка? Я можу зробити це в будь-який час. Але все ще є можливість чекати, поки син не йде до дитячого садка і стає трохи простіше. У будь-якому випадку я звик до Дениса. Я не можу зробити все про це ще.