Хлопецькот придбаного скумбрія, тепер готуйте безпосередньо в кришталеву страву, він виходить смачно.

Як смачно. сіль Я дізнався біт від мого батька-в-прави. Він не тільки майстер всіх угод, але і варення від Бога. Я бойкотую купити mackerel! Тепер я готую прямо в кришталеву страву, риба смачна.

Сьогодні видання. "Сайт" Увійти смачніВона обов'язково буде королевою будь-якої події. Я посолю його без води, цукру і оцту. Немає у порівнянні з цією рибою!

Як смачно посолити скумбрія з шматочками Інгредієнти
  • 1 макерель
  • 1 цибулина
  • 0,5 лимона
  • 1 ст.л. гострого перцю горох
  • 0,5 ч.л. мелена коріандр
  • 3 лаврові листки
  • 4 ст.л. рослинної олії (краще оливкова)
  • 1 ч.л. чорного перцю (мішується перець може бути)
  • 3-4 суцвіття гвоздики
  • 5г горіх
  • 1 ст.л. солі слайд

Підготовка
  1. Захопити скумбрія, очистити її і нарізати її на тонкі шматочки.

2. Очистити цибулю і порізати їх тонко з півколами. Лимон також нарізати тонкими скибочками. Візьміть глибоку широку пластину і внизу її викласти половину цибулі, половину лимона, а також просіяний перець горохом. На мисці викладають шматки скумбрія, щоб вони знаходяться в одному шарі.

3. Посипати скумбрія з сіллю, чорним перцем (або сумішшю перців), меленим коріандром і горіхом.

4. На мисці викласти залишилися скибочки лимона і лаврового листа (розрізати лаврові листки на довільні частини). Також кладуть парасольки гвоздики для аромату. Посипати залишилися цибулі зверху.
  5. Залийте рослинне масло і накрийте другу пластину. Поставте скумбрія в холодильнику не менше 6 годин, або краще вночі.
  6. На наступний день зробіть рибу з холодильника і подаємо її в пюре картоплі або як основний інгредієнт в салаті. Бодибилдерши!

Якщо у вас немає часу, міцності і бажання мезитися на плиті надовго, використовуйте старий і надійний спосіб: запікати скумбрія в банці в духовці. Риба соковита і ніжна, смачна як в гарячій і холодній!

Тепер ви знаєте, як смачно це. Малкa на тарілці. Єдиний недолік такої риби полягає в тому, що неможливо зупинитися на одному шматку. Я хочу їсти все відразу!

До речі, можна приготувати рибу в заказці, замороживши її. А потім, при необхідності, щелепи і подавайте на стіл. Що для обіду, що для свята таке скумбрія!

Як ви сіли скумбрія, у вас є улюблений рецепт?