Три роки тому він відпочив у санаторії і зустрівся з королевою у віці.

Як довести любов до дорогої людини? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Як ви покажете своїх близьких Ваші наміри серйозні і ви готові до будь-якого.? І найголовніше, чи варто це?

Мої батьки мають дитячу другу. Олег Петрович часто розповідає про деякі смішні оповідання, і в принципі він досить життєрадісна людина. Не пишіться на нашу розсилку. У перший раз друг розповів мені про своє особисте життя.

Олег понад 60 років. Він був колись одружений з чудовою жінкою. Вони мали два дітей, які вирощували довго. 10 років тому моя дружина залишила мій друг для наступного світу. Вона мала серйозну хворобу, але Вона витрачала кожну останню хвилину з чоловіком.й Важкий час, і всі перенесли: вона, і особливо діти.

З тих пір Олег Петрович не спілкувався з ким-небудь. У житті було тільки робота і рідкісне спілкування з дітьми, які вирощували. Він подарував свою квартиру до них, і жив він з похилого тітка. Нещодавно діти подарували батькам подорож до дорогого санаторію. Олег Петрович спочатку відмовився, але потім погодився. Робота була важкою, і вона встигла відпочити від звичного оточення. Олег чекав на відпочинок і зі світлим серцем пішли відпочивати.

У санаторії наш друг раптом познайомився з хорошою жінкою, яка йому відразу сподобалося. Ольга була маленькою молодшою, дуже соковитою, гарною і красивою. Увімкніть, що вони мають багато спільного. Вони провели відпочинок разом. Головна, Ольга. пропоновані для переміщення вй Що таке очікування? Довгий молодий чоловік, немає часу або сили для судді.

Олег Петрович переїхав у з Олегом, і все було чудово. До Ольги приїхали дві дочки. Вони майже відразу не подобаються Олегу. Вони особливо не люблять те, що Він жив у своїй квартирі мами.й З якоїсь причини вони думали, що квартира була реальною причиною відносин між Олегом та матір’ю.

Зараз Олег зміщує тому, що він не хоче. причина сповільнення між мамою і її дітьми. Він має свої діти, і знає, як доглядати за батьками. Ольга намагалася пояснити своїм батькам, що Олег не через квартиру з нею. Тим не менш, діти застрягають і не хочуть слухати.

З редактора, що робити в такій ситуації? В першу чергу, житлові питання є предметом конструктиви і контроверсії. Не одна родина зламалася через скандали під час розподілу нерухомості. Ви знаєте, що краще робити в таких ситуаціях?