Я занурю свіжий хрін в саду, без нього ми не будемо сидіти на столі.

Головна приготування їжі передбачає постійне пошук нових рецептів, які припадуть до варіння і сім'ї. Снаки, перші та другі курси, соуси. Сьогодні, наприклад, ми хочемо розповісти вам, Як приготувати кінь Кілька хвилин найпростіших інгредієнтів.

Але це не все. Ми також хочемо поділитися інформацією про цей завод. Чому їсти, хто буде корисний і чому. Чи знаєте ви, що листя хріну також добре для людей? Все це далі в нашій статті.

Завдяки сильному смаку і аромату, в основному використовується в якості приправи для страв. Холодні, мариновані овочі, деякі салати. З гірчиці цей овоч давно став досить популярним у наших широтах. Але якщо ви дивитеся на тему нашого дослідження більш тісно, ви можете побачити кілька унікальних властивостей.

Сама рослина складається з кореня і листя, які не виділяють зовнішньо. Ці листя В наявності гірчиціДуже добре стимулює секрецію шлункового соку і благотворно впливає на апетит. Мікроелементи в цій олії допомагають видалити токсини з організму, а також боротися з вірусами і бактеріями.

Крім того, гірчична олія підвищує вироблення лейкоцитів, а вітамін С присутній в ньому позитивно впливає на організм в цілому і підвищує імунітет.

Увійти Має сечогінний і сечогінний ефект. Також покращує апетит, кровообіг і допомагає людині боротися з проростками, вірусами і бактеріями. А якщо зробити лосьйон з рубцевого хріну, можна прискорити загоєння ран і навіть зняти біль у суглобах. Все через його прогріваючий ефект.

Смоктати, розташований в корені хрін, відмінно очищає кишечник і сприяє прискоренню обміну речовин і схуднення. калій Нормалізує артеріальний тиск. Діуретична властивість сприяє видаленню зайвої води з організму і допомагає ниркам. Хмарний запах допомагає очистити слизову оболонку носа, яка корисна в холодну пору року.

3610Р. 4200Р.

Соски Багатий вітамінами і мікроелементами. Серед інших речей, це допомагає ефективно боротися з постійною втомою і сонливістю. А спеціальні мікроелементи, присутні в ній зберегти красу і молодь людини. Захищає пружність шкіри обличчя і може навіть розгладити дрібні зморшки навколо очей.

Важливо знати! Шит протипоказаний у людей, які мають медичні проблеми з печінкою, щитовидним та шлунково-кишковим трактом. Вагітна і грудне вигодовування мати також краще відключення цього продукту. Застосування хрін може негативно впливати на слизову оболонку шлунка і дихальних шляхів.

Домашнє рецепт приготування кінчених інгредієнтів
  • 100-150г корінь хрін
  • бджоли
  • 4 ч.л. цукру
  • 1 ч.л. солі
  • 200 г охолодженої кип'яченої води
  • сік лимона

Підготовка
  1. Покиньте косу в морозильній камері протягом півгодини. Так вони стануть міцними, і буде зручніше потерти їх в маленьку терточку. Поставте хрін пюре в півлітрову банку. Ставки, теж, натріть на тертці і вичавіть через марлю. Все, що нам потрібен сік.

2. У тертому хріну залити водою, 3-4 ст. л. буряковий сік, сіль, цукор і лимонний сік. Дивитися і спробувати. Рецепт дозволяє змінити кількість вторинних інгредієнтів до смаку. Ця заправка ідеально підходить для м'яса, риби і маринованих овочів.

Тепер ви знаєте трохи більше про варіння хрін і його позитивних властивостей. Ми сподіваємося, що ця рослина міцно встановлена на вашій кухні. Доброго здоров’я та приємного апетиту!