Як зменшити їх значення до нуля

Я попросив мого друга, що він думав роль жінок в сім'ї. Він був одружений протягом багатьох років і я був цікавим, що він Вони дійсно думають про сімейні стосунки.й Що ще, я попросив його повністю відкинути всю надфірну судочину і розповісти про все, що накопичилося протягом багатьох років життя разом.

Виявилося, що аспекти, які іноді не підходять чоловіки в поведінці коханої людини, не так багато. І вони також залежать від індивідуальних особливостей і вподобань. На прикладі другу шахти відчував себе некомфортно, коли його дружини приймали занадто багато відповідальності і залишили його майже нічого.

Важливо дати чоловіка довести себе. Коли жінка постійно хоче зробити все себе, в кінцевому підсумку бажання допомогти їй зникнути. І коли потрібна допомога, вона не може бути. Чоловік звик до своєї коханої завжди робить все самим. Не всі чоловіки люблять. надмірна ініціативай Іноді це приємно, звичайно. Якщо це не виняток, але правило...

Людина відчуває себе, як він не на плиті. Він хоче показати свою любов, захистити і довести себе в відносинах. Як ви робите це, коли жінка хоче чоловіка? Особливо це стосується життя. Не обов’язково зафіксувати себе і робити чоловіка, якщо є чоловік поруч. Ви просто гонна робите себе гірше.

Іноді можна навіть грати разом. Нехай чоловік доводить себе. Це дасть йому впевненість, і ви будете пов'язані з жінкою, яка любить, а не «брама».

Я консультую жінок, які завжди знають свою гідність. Якщо людина не дасть вам копійку, і ви замовляєте після нього, то ваше значення потрапляє в очі. З часом втратить інтерес. Не потрібно постійно відмовлятися і віддати перевагу від воріт для кожного вироку. Будьте собі. Послухайте мене. внутрішняВін не обдурить. Він завжди розповідає про те, що ти йдеш неправильно. Ви не повинні грати роль для когось. Ваші побажання є важливою...

З редактора, це те, що мій друг сказав мені. Цікаво почути цей погляд. Я не можу сказати, що я погоджуюсь 100% з пропозицією. Але все це призвело мене до деяких думок. Інколи дуже важкой Ми забуваємо, що поруч з нами звичайна людина, а не деякі супер-бесіди. І ця людина може мати дуже банальні і звичайні бажання.

Також важливо пам'ятати, що ви не порадуєте всіх. Звичайно, потрібно тримати себе в управлінні, контролювати зовнішній вигляд і поведінку. Але важливо підтримувати баланс і залишити себе. Якщо людина не любить свою справжню природу, залиште його самостійно. Проблема не є його або ви. Щось трапилося, і не варто ставити про нього.