15
Gypsy жінка марки Японський торт без борошна і яєць
Ви коли-небудь спробували японські рисові торти, як Мочі (або Мочі)? Азіатська солодощі до Моя слабкість! За перший раз я смакував цю делікацію від друга в домашніх умовах, вона приніс Моті з поїздки в Токіо. Тоді я бачив їх в супермаркеті. Класична версія торта поставляється з начинкою солодкої червоної квасолею, але з ягодами подобається краще.
Єдиний недолік цих "Мати" - вони досить дорогі, і дуже швидко харчуються. Як великий, що я знайшов рецепт цього смачного торта на кулінарному каналі гірчиці Галина! Я збираюся в магазин рису завтра. борошно і полуницяй Я шукаю вперед, щоб насолоджуватися цими солодкими тортами.
857261
Рисові торти сьогодні видання "Сайт" інструкція із застосування рис-мейк Галина гіпсова суниця. Неможливим є розбити!
Тест інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Щоб краще зрозуміти, як зробити цей торт, дивитися відео з кухар-канал Гіпси Галини. Всі рецепти з красивої господині з'являються вперше і hurrah!
про:blank
Також я пропоную познайомитися з тонкощами приготування японських бісквітів. Готові бісквітні доріжки збоку в сторону. Всередині це пористий і ніжний, злегка вологий!
У Нью-Йорку ці японські рис-мейк Вони настільки популярні, що в хороших супермаркетах вони продаються прямо поруч з морозивом на полиці. Американці давно спробували і люблять ці "Мати-Мочі".
Від себе Я кажу, що краще використовувати їх в день виготовлення, тісто висихає дуже швидко, і смак погіршує.
Єдиний недолік цих "Мати" - вони досить дорогі, і дуже швидко харчуються. Як великий, що я знайшов рецепт цього смачного торта на кулінарному каналі гірчиці Галина! Я збираюся в магазин рису завтра. борошно і полуницяй Я шукаю вперед, щоб насолоджуватися цими солодкими тортами.
857261
Рисові торти сьогодні видання "Сайт" інструкція із застосування рис-мейк Галина гіпсова суниця. Неможливим є розбити!
Тест інгредієнти
- 100 г рисового борошна (для солодких тістечок)
- 100г цукру
- 200мл сік (будь-який)
Наповнення інгредієнтів
- 15 ягід
- 350г сирний крем
- 100г цукру
- 1 пакет ванільного цукру
- кукурудзянийстарш
Підготовка
- У глибокій мисці мікс Малкa для солодких тістечок, цукру і соку. Будь-який сік буде робити. Стирайте все силіконовою лопаткою. -Б
- Щоб приготувати вершки, збийте сиром міксером з цукром і ванільним цукром протягом 2 хвилин. Вимити полуницю або будь-яку іншу ягоду. Розгорніть хвости.
- Приготувати шматочки харчової плівки заздалегідь за кількістю тістечок. У центрі плівки викласти столову ложку крему, а потім розмістити полуницю всередину. Ретельно за допомогою плівки, обгортання полуниці з вершками з усіх сторін. Приготувати всі заготовки, покласти їх на пластину і покласти їх в морозильну камеру.
- Поставте тісто в мікрохвильовці на хвилину, потім перемішайте. Потім мікрохвильова піч знову за хвилину і знову перемішати. До того ж третини часу. Потім 3 хвилини просто перемішайте тісто. Він повинен вийти дуже липкі і м'які.
- Залийте багато кукурудзяного крохмалю на столі. Ролик і руки також згортають в крохмаль, а потім тонко розкачати тісто. З ножем розділіть тісто на прямокутники. Він повинен бути близько 8 грандіозних. Візьміть начинку з морозильної камери, видаліть харчову плівку з кожного заготовки.
- В середині кожного прямокутника з тісто помістіть кульку з вершками і полуницею. Наповніть начинку шаром тіста, добре щічіть краю, приколіть зайві шматочки. Поставте коржі в холодильник на 2 години.
- Це, Моті торти Готовий. Бодибилдерши!
Щоб краще зрозуміти, як зробити цей торт, дивитися відео з кухар-канал Гіпси Галини. Всі рецепти з красивої господині з'являються вперше і hurrah!
про:blank
Також я пропоную познайомитися з тонкощами приготування японських бісквітів. Готові бісквітні доріжки збоку в сторону. Всередині це пористий і ніжний, злегка вологий!
У Нью-Йорку ці японські рис-мейк Вони настільки популярні, що в хороших супермаркетах вони продаються прямо поруч з морозивом на полиці. Американці давно спробували і люблять ці "Мати-Мочі".
Від себе Я кажу, що краще використовувати їх в день виготовлення, тісто висихає дуже швидко, і смак погіршує.