Відновлення полуниці після аномально теплої зими

Подруга зателефонує мені. Поки всі будинки сидять, упаковані, потрапили в машину і промивають на дачну ділянку. Все добре в будинку, але коли я прийшов до станції, я прокинув! Все полуниця через аномально теплий зима змащена, як зберегти? У мене було поломитися від мого лікаря. Кому краще викликати кандидата наук?

Відкритий полуниця І правда може бути чорною, оскільки вона не була вкрита снігом. Однак тепла зима страждає не тільки вона, взимку теж, але тепер не про неї. Редакція "Сайт" Я уважно оглянув всі біологи говорять про порятунку полуниці. Будь ласка, вкажіть симптоми.

Чим годувати полуниці Огірені листя, коричневі кущі, розетки виглядають мертвими. До всіх показань, ніжна полуниця не буде плодів цього року. Можливо, краще висаджувати новий, але потім не очікує нормального врожаю цього року. Що ми робимо? Перш за все, перестати панікувати і дати уражену полуницю шанс, речі не можуть бути так погано.

1. Не тільки ботани, але і консерванти літні мешканці рекомендують не кидати полуницю, щоб викопувати: рослина досить потужна. УвійтиЩо є надзвичайно стійким. Логічний крок, щоб дати час і, коли він прогріває, він може знову розвиватися.

2. Полуниця може бути допомогла: для цього варто видалити всі затемні і висушені листя, а грунт в міжряддях розпушувати. Але будьте обережні не пошкодити коріння.

3. Полуниця може бути ефективно подається з фондами, які включають фосфор. З натурального можна використовувати розчин золи. Приготований наступним чином: склянка золи залийте відро гарячої води і дайте настоятися на добу, потім процідіть. р.

4. Якщо немає бажання мені золи, то звичайний суперфосфат, з якого готується розчин, цілком підійде. Заохочувати тьмяної полуниці і препарат, як Епіна. Цей синтетичний фітогормон дозволяє рослинам швидше відновити після важкого стресу.

5. Після всіх рятувальних заходів, полуниця може бути покрита, щоб створити легкий ефект теплиціЦе, в свою чергу, знизить ніч і день температури. Ви можете використовувати товсту плівку або інший матеріал, бажано білого кольору, щоб приховати з'являються паростки від впливу яскравого сонця.

Ми просто повинні чекати результатів! У кілька тижнів, полуниці Якщо вони не отримують зеленого кольору, то все буде потрібно оновлювати. Як ви знаєте, це ніколи не занадто пізно, щоб зробити це, тому в будь-якому випадку не знеболюється. Поділіться статтю з іншими, і в коментарях обов'язково опишіть методи, за допомогою яких ви економите рослини. Переглянути більше!