14
Торт "Наполона" і можна запікати його в каструлі
Цей торт дуже класний, якщо тільки тому, що він не варений як всім іншим. Дружина Skyped відвідала друга, і вона просто знайшла рецепт в Інтернеті. А потім вони зварилися разом з там, а потім ма каже: «Наташа заражала мене з цим тортом прямо зараз, я буду робити це теж». Приходьте, подивіться, чи є там щось конденсоване? Звичайно, є, тиждень тому спеціально упакована коробка.
Що я можу сказати, це було дуже великим! Я був на кухні під час випробування, тому я написав його вниз. Я частина редакційної колегії. "Сайт"Я хочу поділитися цим рецептом. І ось ми Торт Наполеон в сковороді!
Торт в сковороді з конденсованими інгредієнтами для тіста
Вершкові інгредієнти
Підготовка
Наполеон повинен стояти протягом декількох годин, щоб отримати добре замочений. Смак був великим, але для мене це був самий незвичайний. торт-мейкй Поділіться рецептом з іншими, дайте їм також спробувати дізнатися нову техніку приготування, а в коментарях обов'язково писати про ваші враження. Бон привіт!
Що я можу сказати, це було дуже великим! Я був на кухні під час випробування, тому я написав його вниз. Я частина редакційної колегії. "Сайт"Я хочу поділитися цим рецептом. І ось ми Торт Наполеон в сковороді!
Торт в сковороді з конденсованими інгредієнтами для тіста
- Згущене молоко 1 заборона.
- 1 яйце.
- содова стьобана оцтом 1 ч.л.
- 450г пшеничного борошна
Вершкові інгредієнти
- 500 мл молока
- 200г вершкове масло
- 2 яйця.
- 2 ст.л. борошна
- 1 ст. цукру
- 1p ванільний цукор
- 1 ст. горіхи для посипання торта
Підготовка
- Починайте з вершками, тому що торти варять дуже швидко. Залийте молоко в сковороду, додайте яйця, дві столові ложки борошна, склянку звичайного цукру і мішок ванілі, добре збити і покласти на повільний вогонь. Приготуйте вершки до загущеного, потім додайте масло, знову перемішайте і закрийте, щоб крем не встигав охолонути.
- У зручному контейнері залити конденсат, додати яйця і ретельно перемішати. Час додавати соди і поступово додати борошно. Визначте, що тісто готовий складно заважати ложкою. Поставте на стіл.
- Не потрібно додавати багато борошна до тесту так, щоб не забити його. Має бути м'яким. Дуже добре перемішати. Тепер потрібно розділити його на вісім звичайних рівних частин.
- Розгорніть кожен шматок в тістечка, тепер прийшов час, щоб відправити їх в каструлю. Вогнем є середній, тістечка запікають досить швидко. Усього лише хвилину потрібно перевернути на іншу сторону. Після того, як всі вісім тортів готові, їх потрібно підрізати до того ж розміру пластиною.
- Крем ще спекотний. Покладіть їх в чергу скоринки, акуратно змащуйте верхню і бокову сторону з залишками. Подрібніть обрізки руками в кришку, перемішайте її подрібненими горіхами, тепер торт можна посипати. Безкоштовно!
Наполеон повинен стояти протягом декількох годин, щоб отримати добре замочений. Смак був великим, але для мене це був самий незвичайний. торт-мейкй Поділіться рецептом з іншими, дайте їм також спробувати дізнатися нову техніку приготування, а в коментарях обов'язково писати про ваші враження. Бон привіт!