18
Майстерність виготовлення саморобних бункерів і тортів
Привіт, шановні випічка дам. Сьогодні я хочу поділитися ідеальним рецептом для домашніх тортів. Для випікання необхідно провітрювати, тісто необхідно м'яким, як вниз. Я поговорю про тонкощі приготування найделікатного тесту без додавання вершкового масла.
Я пам'ятаю, коли я був дитиною, допомагаючи мамі з випічкою. Я прокочував тісто і спробував ліпити дрібні тістечка, які виходили як булочки без начинки. Моя мама знає багато способів приготування: це її улюблений рецепт.
Буни в домашніх умовах Інгредієнти для тесту
Підготовка тесту
Я також хочу розповісти про те, як я використовую це тісто, щоб зробити булочки і домашній хліб. Випічка виходить тонкою, хрусткою скоринкою, для якої нам знадобиться глазур.
Глазові інгредієнти
Зварювальні бункери
Цей рецепт універсальний і спрощений випічкай Спробуйте різні варіанти випічки в домашніх умовах - ви обов'язково отримаєте щось цікаве. Разом з редакційною колегією "Сайт" Бажаю Вам добре здоров'я, подбати про себе і ваших близьких. Книжковий апетит і найрізноманітніші скоринки!
Я пам'ятаю, коли я був дитиною, допомагаючи мамі з випічкою. Я прокочував тісто і спробував ліпити дрібні тістечка, які виходили як булочки без начинки. Моя мама знає багато способів приготування: це її улюблений рецепт.
Буни в домашніх умовах Інгредієнти для тесту
- 20-25г свіжих дріжджів
- 1 ч.л. солі
- 2 ст. цукру
- курячі яйця
- 250 мл теплого молока
- 4-6 ст.л. рослинної олії
- 500г борошна
Підготовка тесту
- Візьміть молоко і залийте її в чашу. Додаємо дріжджі, вершкове масло, куряче яйце, цукор і ретельно перемішуємо.
- Поступово заливаємо сіяне борошно, перемішуємо м'яке тісто і закриваємо кришкою. Поставте в тепле місце - можна використовувати раковину з теплою водою або в духовці з низькою температурою.
- Випікати за 25 хвилин при температурі 180-200 градусів. Тісто варто придбати золотистий відтінок. Можна використовувати для випічки бісквітів, пирогів - якісь душі бажання.
Я також хочу розповісти про те, як я використовую це тісто, щоб зробити булочки і домашній хліб. Випічка виходить тонкою, хрусткою скоринкою, для якої нам знадобиться глазур.
Глазові інгредієнти
- 6 г свіжих дріжджів
- 2/3 ст. цукру
- 35 мл теплої води
- щіпка
- льон-тбсп рослинне масло
- 50г рис борошна
Зварювальні бункери
- Ретельно перемішати цукор, дріжджі, сіль, вершкове масло і рисове борошно. Додайте теплу воду і продовжуйте заважати: слід отримати глазур, схожу на саморобну сметану. Якщо суміш занадто товста, можна розвести водою.
- Готову масу залишають настоюватися протягом 20 хвилин. Хлібні вироби необхідно добре замочити готовою глазур'ю. Ми використовуємо силіконову щітку для цього, ретельно змащуючи перед випіканням.
- Спас. свінгери запіканий протягом 20-25 хвилин при температурі 180 градусів. Я рекомендую залишити хліб водою за перші 10 хвилин випічки. Для бункерів використовуйте воду до самого закінчення варіння. Це необхідно для того, щоб надати випікання хрустким, золотистим скоринкою.
Цей рецепт універсальний і спрощений випічкай Спробуйте різні варіанти випічки в домашніх умовах - ви обов'язково отримаєте щось цікаве. Разом з редакційною колегією "Сайт" Бажаю Вам добре здоров'я, подбати про себе і ваших близьких. Книжковий апетит і найрізноманітніші скоринки!