Вибір домашньої діяльності без використання Інтернету

Пам'ятайте пісню "Чифе"? «Пляшка кефіру, половина бару, і я вдома сьогодні». В домашніх умовах сьогодні не тільки мене, але всі нас. Дуже добре, що є під рукою пульт від телевізора, джойстик від ігрової консолі або просто сучасний смартфон. Я помітив мій пальчик, відео і музику і харчування прямо на дверцят. Насправді, ви не можете залишити будинок на дні, головне, що доходи дозволяють.

Ми в новинах. "Сайт" Вони думали про це. Що робити, коли ви занурилися в домашніх умовахЯк люди витрачають час без різних гаджетів і інтернету? Серед нас є кілька людей, які знайшли радянські часи, і багато людей в сучасному світі прийшли звідти. Звертаємо вашу увагу на те, як наші батьки, і самі, організовані дозвілля в останньому столітті.

186054

Що робити.
  1. Фотоальбоми
    Альбом з давньою чорною та білою фотографіями здавалося дивним. Але не так давно це одна з найцікавіших заходів. Моя бабуся закрила через сторінки і розповість історію про кожну картину: ось як ми знаємо всю історію сім'ї. Наші історії тепер зберігаються в Instagram і Facebook.

2. Червоний жовтень
    Так званий фортепіано, який знайшов у радянських квартирах досить часто. У ці дні музика була створена старомодним способом, натиснувши пальцями на ключі. Ми всі бояться початківця піаністів, але це було чудово, щоб мати віртуоз за стіну. Що стало з цих інструментів, ймовірно, не потрібно.

3. Вініловий рекордер
    У мене є вінілові записи в домашніх умовах з казками і популярною музикою. Тепер нічого не варто, але я пам'ятаю дуже добре, коли я включив музикантів Бремена після класу. Стирання вінілових гравців тривало до тих пір, поки не було касетних стрічок. Це був час без навушників, коли потрібно почути музику.

4. Газети та радіо
    Найголовіші джерела інформації в радянських часів були газети і радіо. Всі останні новини з'явилися в першу чергу. Вже багато часу, щоб читати газети, а також радіомовлення та інші цікаві програми були часто транслюються на радіо. Не пам'ятаєте?

5. Книги
    Читання книг не пішло з моди, але потім це було реальним Наскільки я читаю в житті, особливо в цей час. Яка чудова публікація! Прийміть книжку, Бог, це чудово!

6. Малювання Ще один спосіб мати великий час. Звісно, він був більш захоплений молодшим поколінням, але старші люди також насолоджувалися прикладним мистецтвом. Зроблено, винайдено, зшивається, складається і створюється. Тепер ми оточені цифровими технологіями, які роблять все самостійно, просто натискаємо на екрані смартфона.

р.

7. пошиття
    Більше про жінок, які запам'ятовують ці часи. Швейні машини успадкували, з їх допомогою одяг були перероблені, нові, а також ліжка, штори і багато іншого. На додаток до приємного часу швейна машина може дати невеликий дохід. Моя бабуся використовується для того, щоб взяти цю машину з-під дивана.

8. Вечірка
    Я ще не пам'ятаю цю красиву традицію, коли всі сім'ї зібралися на чай ввечері. З цукерками, сушкою, халвою і цукерками Монпенсер. Під гарячим чайом діляться новини, враження, ідеї, просто жартовані і сміхаються. Ми були дуже близько.

9. Телебачення
    Де без нього? Лампа, з невеликим екраном, з однією або двома програмами, обов'язково збирається навколо нього не тільки сім'я, але і сусіди, які ще не мають телевізора. Часто буває в поєднанні з чаєм. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Якщо телевізор і телефон втомилися, ви знаєте. Що робити у вільний час вдомай Ви можете розпочати старі сімейні альбоми, які протягом багатьох років випилюють десь на крупному, жовтому і забутому. У той же час, поділитися цією статтею з іншими, дозвольте їм зануритися в спогади країни, яка довгнула.