19
Вибір домашньої діяльності без використання Інтернету
Пам'ятайте пісню "Чифе"? «Пляшка кефіру, половина бару, і я вдома сьогодні». В домашніх умовах сьогодні не тільки мене, але всі нас. Дуже добре, що є під рукою пульт від телевізора, джойстик від ігрової консолі або просто сучасний смартфон. Я помітив мій пальчик, відео і музику і харчування прямо на дверцят. Насправді, ви не можете залишити будинок на дні, головне, що доходи дозволяють.
Ми в новинах. "Сайт" Вони думали про це. Що робити, коли ви занурилися в домашніх умовахЯк люди витрачають час без різних гаджетів і інтернету? Серед нас є кілька людей, які знайшли радянські часи, і багато людей в сучасному світі прийшли звідти. Звертаємо вашу увагу на те, як наші батьки, і самі, організовані дозвілля в останньому столітті.
186054
Що робити.
Якщо телевізор і телефон втомилися, ви знаєте. Що робити у вільний час вдомай Ви можете розпочати старі сімейні альбоми, які протягом багатьох років випилюють десь на крупному, жовтому і забутому. У той же час, поділитися цією статтею з іншими, дозвольте їм зануритися в спогади країни, яка довгнула.
Ми в новинах. "Сайт" Вони думали про це. Що робити, коли ви занурилися в домашніх умовахЯк люди витрачають час без різних гаджетів і інтернету? Серед нас є кілька людей, які знайшли радянські часи, і багато людей в сучасному світі прийшли звідти. Звертаємо вашу увагу на те, як наші батьки, і самі, організовані дозвілля в останньому столітті.
186054
Що робити.
- Фотоальбоми
Альбом з давньою чорною та білою фотографіями здавалося дивним. Але не так давно це одна з найцікавіших заходів. Моя бабуся закрила через сторінки і розповість історію про кожну картину: ось як ми знаємо всю історію сім'ї. Наші історії тепер зберігаються в Instagram і Facebook. - Червоний жовтень
Так званий фортепіано, який знайшов у радянських квартирах досить часто. У ці дні музика була створена старомодним способом, натиснувши пальцями на ключі. Ми всі бояться початківця піаністів, але це було чудово, щоб мати віртуоз за стіну. Що стало з цих інструментів, ймовірно, не потрібно. - Вініловий рекордер
У мене є вінілові записи в домашніх умовах з казками і популярною музикою. Тепер нічого не варто, але я пам'ятаю дуже добре, коли я включив музикантів Бремена після класу. Стирання вінілових гравців тривало до тих пір, поки не було касетних стрічок. Це був час без навушників, коли потрібно почути музику. - Газети та радіо
Найголовіші джерела інформації в радянських часів були газети і радіо. Всі останні новини з'явилися в першу чергу. Вже багато часу, щоб читати газети, а також радіомовлення та інші цікаві програми були часто транслюються на радіо. Не пам'ятаєте? - Книги
Читання книг не пішло з моди, але потім це було реальним Наскільки я читаю в житті, особливо в цей час. Яка чудова публікація! Прийміть книжку, Бог, це чудово! - Малювання Ще один спосіб мати великий час. Звісно, він був більш захоплений молодшим поколінням, але старші люди також насолоджувалися прикладним мистецтвом. Зроблено, винайдено, зшивається, складається і створюється. Тепер ми оточені цифровими технологіями, які роблять все самостійно, просто натискаємо на екрані смартфона.
р. - пошиття
Більше про жінок, які запам'ятовують ці часи. Швейні машини успадкували, з їх допомогою одяг були перероблені, нові, а також ліжка, штори і багато іншого. На додаток до приємного часу швейна машина може дати невеликий дохід. Моя бабуся використовується для того, щоб взяти цю машину з-під дивана. - Вечірка
Я ще не пам'ятаю цю красиву традицію, коли всі сім'ї зібралися на чай ввечері. З цукерками, сушкою, халвою і цукерками Монпенсер. Під гарячим чайом діляться новини, враження, ідеї, просто жартовані і сміхаються. Ми були дуже близько. - Телебачення
Де без нього? Лампа, з невеликим екраном, з однією або двома програмами, обов'язково збирається навколо нього не тільки сім'я, але і сусіди, які ще не мають телевізора. Часто буває в поєднанні з чаєм. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Якщо телевізор і телефон втомилися, ви знаєте. Що робити у вільний час вдомай Ви можете розпочати старі сімейні альбоми, які протягом багатьох років випилюють десь на крупному, жовтому і забутому. У той же час, поділитися цією статтею з іншими, дозвольте їм зануритися в спогади країни, яка довгнула.