Як замінити плитку у ванній

Це кінець будівництва нашого будинку. Тепер процес знаходиться на стадії оформлення інтер'єру і оформлення приміщення. У нас є великий будинок з двома санвузлами. На першому поверсі знаходиться невеликий туалет і на другому поверсі знаходиться 9 кв.м. санвузол.

Наш будинок побудований з дерева. Плитка не впилюється в інтер'єр ванної кімнати. Якщо приклеїти плитку, вона виходить занадто контрастною. А дерев'яний будиночок, хоча сухий, але все ж «живий». Так мій чоловік і я почав думати про інші варіанти дизайну.

Моя людина - це мозковий, з інженерним мисленням. Ми обговорюємо, що це буде виглядати так. безбарвний й У нас є три варіанти, які відповідають критеріям. Про це як замінити плитку Які переваги альтернативи?

619799 км

Оскільки ванна кімната і туалет є кімнатами з великою кількістю вологи, нам потрібен вологостійкий матеріал для обробки. Крім того, дерев'яний або каркасний будинок знадобиться щось гнучке і мобільне. З цих критеріїв ми почнемо і визначаємо, що нам потрібно.

1. Вертикальні пластикові панелі
    Перевагою цього варіанту є те, що такі панелі дуже прості в установці. Це дуже вигідний варіант, крім того, вони відмінно оберігають від вологи. Але ми повинні дати цей метод. По-перше, легкі шви панелей дуже вразливі до забруднень і пилу. Як не три з них, все ще буде помітно. По-друге, якщо ви робите обробку на ящику, панелі займають досить багато місця. р.

2. Пластикові прямокутні панелі
    Це пластикові рельєфні панелі прямокутні за розміром близько 0,5 до 1 метрів. Найцікавіше, що вони зроблені у вигляді 3D малюнка, яка виглядає як біла цегла. Вони виглядають досить пристойними, і головне, вони закріплюються просто за допомогою кріплення клею. З недоліків цього способу - занадто "діючий" матеріал. З панелями слід дуже уважно поводитися при монтажі або очистці, щоб не порізати. Гарний зовнішній вигляд за рахунок функціональності.

3. ПВХ плитка
    ПВХ або кварц-вінілові плитки виготовляються з термопластичних, які характеризуються відмінною водостійкістю і вразливе до хімічних розчинників. Цей варіант поєднує в собі функціональність плиток і пластикових панелей. Легко приклеїти до стіни, а також просто нарізати звичайними лінолеумними ніжками. Крім того, така плитка просто очищається від забруднень. Крім того, будь ласка, невисока ціна матеріалу, який є додатковим плюсом.

Ми любили найкращу версію ПВХ плитки. Ми приклеюємо на стіну, до якого ванно і підлоговий пригар. Решта стін вирішила фарбувати.

1281964р.

Можливо, є багато інших способів заміни плитки у ванній кімнаті. У цій статті я поділився найбільш доступними і ефективними, на мій погляд, способи обробки. Як ви думаєте, краще замінити стару керамічну плитку?