Інструкція по виготовленню кексу на йогурті

Поки я сидів у карантині, я щасливий з дому. смачні Ольга Матвей рецепт. Я готую тісто з кефіром, для більш цікавого смаку я додаю кокосову шайби. Але найголовніше - це лимонне просочення, завдяки якому кекс набуває його смачний аромат і кисло-солодкий смак.

духовка може бути в силіконовій або залізній формі для кексів, а в мультиварці.

Кекс на йогурті сьогодні видання "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки кефірй Ідеально підходить для чаю або кави!

Тест інгредієнти
  • 100г вершкове масло
  • 130г цукру
  • 2 яйця
  • 3 ст.л. кокосових стружок
  • 100г йогурт
  • 170г борошна
  • 1 ч.л. розпушувача
  • порошок

Інгредієнти
  • 1 лимон
  • 2-3 ст.л. цукру
  • 15г ванільний цукор

3610Р. 4200Р.

Підготовка
  1. Хіт розм'якшеного вершкового масла з міксером, потім додайте цукор і яйця. Стирайте міксер добре до однорідної маси. р.

2. Додати йогурт і кокосові чіпси до тесту. Стирайте, потім додайте просіяне борошно і розпушувач. Знову ж таки.

3. Натирайте шкірку 1 лимоном, додайте шкірку до тесту. Перемішайте і перемішайте тісто. р.

4. Змастити форму для випічки рослинною олією. Залийте тісто в форму. Випікати кекс в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 35 хвилин до готовності.

5. Щоб зробити млинець просочення, порізати лимон на дві частини. Вичавити сік з однієї половини лимона, процідити його з насіння. У невеликій мисці змішайте лимонний сік з цукром і ванільним цукром. Нагріваємо лимонний сік з цукром в мікрохвильовці до повного розчинення цукру.

6. У готовому кексі зробіть часті пункції зубцем або апельсиновою паличкою. Залийте склянку замочити. В той час як стаканчик спекотний, він добре поглинає просочення. Залиште кекс змочений на 40 хвилин.

7. Готовий. кекси Залити цукровою пудрою. Бодибилдерши!

Я також запропоную читання рецепта кексу «Прага пені». Тісто готують на воді, поки кекс виходить смачним, повітряним, практично невагомим!

Як просочення лимонним соком можна додати сік апельсина і білий ром на волі. Капкейка виходить ароматним, вологим і ніжним. Будьте впевнені, що ваша сім'я оцінить цю пасту!

Повідомляємо нас в коментарях, які радості ви зазвичай згубилися в домашніх умовах?