23
Чому ви не повинні відкинути свій старий куртку
Як і кожен інший, ваша шафа сповнена старих курток. Деякі з вас останні носи в школі Субота, і пара інших висять для поїздок в дачу. Що ви йдете з моди, відірвати або просто занурити нас.
Не поспішайте відкинути їх. куртка Це може прийти в руки. Навіть якщо ви ніколи не зносите його, це зробить велику куртку. виготовлення своїми руками.
Сумка з старої куртки останнім часом кладуть речі в шафі - я прийшов по старому підлітковий вік куртки. Я хотів дати комусь, але цей стиль вже не в моді.
Спочатку я зробив її без рукавів. Дуже добре, але не те, що я очікував. А потім він світиться на мене: куртка зробить великий пакет! Все, що ви повинні зробити, трохи експериментувати.
Етапи роботи
Процес виробництва не складний, а сумка виходить дуже комфортно і компактно. Ви можете легко скласти і взяти з собою при необхідності. Він також двосторонній - ви можете повернути і носити з обох сторін. Спробуйте використовувати цю схему і зробити себе таким же. Цікаво, що дизайн сумки буде, бо всі куртки відрізняються. Успіхів!
Не поспішайте відкинути їх. куртка Це може прийти в руки. Навіть якщо ви ніколи не зносите його, це зробить велику куртку. виготовлення своїми руками.
Сумка з старої куртки останнім часом кладуть речі в шафі - я прийшов по старому підлітковий вік куртки. Я хотів дати комусь, але цей стиль вже не в моді.
Спочатку я зробив її без рукавів. Дуже добре, але не те, що я очікував. А потім він світиться на мене: куртка зробить великий пакет! Все, що ви повинні зробити, трохи експериментувати.
Етапи роботи
- Ми використовуємо спину куртки, щоб візерунок прямокутника. Ви можете вирізати будь-який розмір, все залежить від того, наскільки просторим буде сумка. В цілому, нам потрібні два прямокутники для двох сторін відповідно. Друга сторона пришивається з двох рукавів, так як не буде достатньо. З'єднання шва моделюється за вашим смаком - симетрично або діагонально.
- Тепер потрібно зшити деталі по периметру трьох сторін. Де знаходиться гнійна мережа, не потрібно шити 1,5 см - 4 см від верхньої сторони. Потім формуємо дно сумки, порізаємо кути.
- Приколюємо ручки шпильками. Ви можете пришити їх самостійно або взяти готову стрічку або ремінь. Виріжте тканину підкладки відповідно до розміру сумки. Необхідно залишити частину (близько 10-15 см) на одну сторону не зшивається. Для скручування.
- З'єднайте дві частини сумки з лицьовими сторонами всередині. По-перше, ми сказуємо верх. Потім поверніть мішок через відкритий шов на підкладку і пришиваємо її вгору. В основному пакет практично готовий. Залишилося лише зробити дві паралельні лінії для мережива. Не пришивають 1,5 см в сторони залишаються між лініями.
- Ми одягаємо взуття. Розрахувати довжину так, щоб прикрити сумку в колі і залишити більше краватки. Одне мереживо надходить в перший отвір з шпилькою і виходом тут. Другий носить таким же чином, як і перший, тільки в другому отворі. Сумка повинна відповідати, якщо ви натягуєте бузок.
Процес виробництва не складний, а сумка виходить дуже комфортно і компактно. Ви можете легко скласти і взяти з собою при необхідності. Він також двосторонній - ви можете повернути і носити з обох сторін. Спробуйте використовувати цю схему і зробити себе таким же. Цікаво, що дизайн сумки буде, бо всі куртки відрізняються. Успіхів!
Рецепт слабосоленого оселедця для ситної вечері
Чому це важливо, щоб зробити більшу частину домашньої школи і зробити її весело для вашої дитини