18
Рецепт мансарок і чому їх не потрібно борошна
Якщо є хоча б одне яйце і стакан кефіру на кухні, досвідчена господиня обов'язково придумати, як зробити щось смачним з цих продуктів. Трохи борошна - і ви отримаєте млинці, трохи борошна і якусь начинку - на півгодини, ароматний пиріг готовий. Якщо борошно переповнено, і ви вже почали перемішувати інгредієнти, не підніметесь. Просто додайте деякі злаки.
Добре, якщо є блендер в домашніх умовах - то виникають проблеми з приготуванням імпровізованого борошна в цілому. Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати ніжний млинці без борошна, які можна ще більше, ніж звичайні млинці пшениці.
Що може бути краще ароматних млинців з варенням на сніданок? Насправді наявність борошна не потрібна для такої страви. Багато господині використовують крупи замість борошна, що робить млинці і тістечка всіх видів стають навіть тастером і здоровими.
Я дуже люблю змішувати борошно і вівся в співвідношенні 1:1, але коли борошно раптом закінчується, я роблю з крупою самостійно. Цього разу буде борошно. У зв'язку з тим, що має в'язкий консистенції, манка відмінно підходить для смаження млинців.
інгредієнти
Підготовка
Кефірні манжети Вони м'які всередині і хрустки зовні. Звичайно, можна додати тертий яблуко, родзинки або ванільний цукор до них. Ці млинці будуть насолоджуватися дітьми. Можна подавати млинці з варенням, медом або деякими сиропами і ягодами.
Добре, якщо є блендер в домашніх умовах - то виникають проблеми з приготуванням імпровізованого борошна в цілому. Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати ніжний млинці без борошна, які можна ще більше, ніж звичайні млинці пшениці.
Що може бути краще ароматних млинців з варенням на сніданок? Насправді наявність борошна не потрібна для такої страви. Багато господині використовують крупи замість борошна, що робить млинці і тістечка всіх видів стають навіть тастером і здоровими.
Я дуже люблю змішувати борошно і вівся в співвідношенні 1:1, але коли борошно раптом закінчується, я роблю з крупою самостійно. Цього разу буде борошно. У зв'язку з тим, що має в'язкий консистенції, манка відмінно підходить для смаження млинців.
інгредієнти
- 500г сималіна
- 250мл кефір
- 2 яйця
- 1 ст. цукру
- 1 щіпка солі
- 0,5 ч.л. соди
Підготовка
- Збити яйця вінком з цукру і солі до однорідної.
- Додайте кефір до яєчної суміші і ретельно перемішайте все. Замість кефіру можна використовувати кисле домашнє молоко.
- Поступово додайте омоліну, постійно помішуючи суміш. Переконайтеся, що немає грудей. 12577.
- Залиште тісто настоювати протягом години, щоб зробити манку набряком.
- Додайте соду в тісто і ретельно перемішайте.
- Тепло. манна на гарячій сковороді з рослинним маслом до золотистого кольору. З кожного боку потрібно обсмажити близько хвилини і навпіл.
Кефірні манжети Вони м'які всередині і хрустки зовні. Звичайно, можна додати тертий яблуко, родзинки або ванільний цукор до них. Ці млинці будуть насолоджуватися дітьми. Можна подавати млинці з варенням, медом або деякими сиропами і ягодами.