27
Інструкція по виготовленню лізи кулич за рецептом маггі Глазера
Кварантін - карантин, але це не означає, що жінка повинна бути на кухні весь час. Цього року я вирішив випікати затишний рецепт торта Maggie Glaser.
Ті, хто не один раз або двічі випічка Для своєї сім'ї вони знають, скільки зусиль, часу і зусиль, що потрібно, бо дріжджове випікання вимагає особливого підходу. Таким чином, цей кулич виготовлений буде розбити всі стереотипи про правила приготування. Важко вірити, але тісто йде в холодильник!
Лази Кулич Сьогодні редакція "Сайт" Я готовий до вас, шановний читач, керівництво торти Маггі Глазера рецепт. Дуже радий трюк з тісто, щоб тістечка залишалася свіжими протягом тривалого часу!
інгредієнти
р.
Підготовка
Також я пропоную познайомитися з вибором мальовничих ідей декору Великодніх тортів, а також з супер-рецепцією глазурі, яка завжди виходить. Я збираюся прикрасити кожен шматок особливим чином!
І так, що кулік не застібається, мій кулінарний друг радує додавати столову ложку дитинки в тісто або 2 дрібних варених картоплі, зношених на невеликій тертці.
Краще взяти домашні яйця, щоб жовті паста були. Закрийте дно форми олією папером. Щоб зберегти торти свіжими протягом тривалого часу - загорніть кожну в харчовій плівці!
Що це таке? Кукурудза Ви використовуєте? Я хочу поділитися з нами в коментарях фото вашого Великодня торта. Щиро вітаємо Вас з родиною!
Ті, хто не один раз або двічі випічка Для своєї сім'ї вони знають, скільки зусиль, часу і зусиль, що потрібно, бо дріжджове випікання вимагає особливого підходу. Таким чином, цей кулич виготовлений буде розбити всі стереотипи про правила приготування. Важко вірити, але тісто йде в холодильник!
Лази Кулич Сьогодні редакція "Сайт" Я готовий до вас, шановний читач, керівництво торти Маггі Глазера рецепт. Дуже радий трюк з тісто, щоб тістечка залишалася свіжими протягом тривалого часу!
інгредієнти
- 430г борошна
- 5-6 г сухих дріжджів
- 125 мл молока
- 4 яйця
- 120г вершкове масло
- 75г цукру
- 1г ванільний
- 1,5 ч.л. лимонної шкірки
- 160г родзинки
- щіпка
р.
Підготовка
- Щоб приготувати опар, прогрійте молоко. У зручному контейнері змішайте тепле молоко з дріжджами. Стирайте, потім залиште на 15 хвилин.
- Додавання кімнатних температурних яєць і 350 грамів сіяного борошна. Змішайте тісто на 10-15 хвилин. Тісто краще розмішувати своїми руками. Залиште тісто півгодини.
- Додайте цукор, сіль, родзинки, ваніль і зест. Також додайте м'яку кімнатну температурну олію і решту борошна. Змішайте тісто ще 5-7 хвилин. Змастити чашу рослинною олією і покласти тісто в ній. р.
- Поставте тісто в холодильник вночі або краще на 12-15 годин.
- Перед тим як закласти тісто в форми, потрібно допустити нагріти (близько 1,5 годин при кімнатній температурі). Змащувати форми для випічки маслом, можна також посипати сухарями. Поставте тісто в форми на третину. З однієї порції тесту виходить два коржі. Залиште його на півгодини.
- Бейк печиво. На 180 градусів близько півгодини. Перевірте готовність з дерев'яною паличкою. р.
- Нехай торт прохолодно і прикрасить, як ви хочете. Бон привіт!
Також я пропоную познайомитися з вибором мальовничих ідей декору Великодніх тортів, а також з супер-рецепцією глазурі, яка завжди виходить. Я збираюся прикрасити кожен шматок особливим чином!
І так, що кулік не застібається, мій кулінарний друг радує додавати столову ложку дитинки в тісто або 2 дрібних варених картоплі, зношених на невеликій тертці.
Краще взяти домашні яйця, щоб жовті паста були. Закрийте дно форми олією папером. Щоб зберегти торти свіжими протягом тривалого часу - загорніть кожну в харчовій плівці!
Що це таке? Кукурудза Ви використовуєте? Я хочу поділитися з нами в коментарях фото вашого Великодня торта. Щиро вітаємо Вас з родиною!