38
Рецепт хліба без перешкод тесту
Я люблю тебе так багато. хлібй Не схожий на хліб з магазину. Як дитина, мама і бабуся часто запікають в домашніх умовах. Так м'які, свіжі і світлі. Я повернувся до мого дитинства.
У мене є один чудовий рецепт в мій рецепт книги. Я хочу розповісти вам сьогодні. Як зробити домашній хлібй Краса цього способу випічки полягає в тому, що тісто готують дуже швидко. Всього 5 хвилин, без тесту.
Для цього рецепта я запекла 4 рази. З кожним днем я зумів змінити рецепт трохи – його поліпшити. Технологія випічки дуже проста. Все, що потрібно, щоб ретельно слідувати точкам випічки. А потім хліб буде легким і повітряним, як хмари.
інгредієнти
Підготовка
Подивіться на відео нижче для більш детальної інформації.
https://www.youtube.com/watch? v=MTEFseQuHTQ
Готовий хліб слід перенести на гриль і охолоджувати протягом 2 годин. На відміну від звичайного рецепта для випічки, за цим рецептом, випікають з хрусткою скоринкою. Все подяка незмішувати тісто. Домашній хліб легкий, з ніжним м'якотьм. Я впевнений, що вам сподобається цей рецепт. Успіхів
У мене є один чудовий рецепт в мій рецепт книги. Я хочу розповісти вам сьогодні. Як зробити домашній хлібй Краса цього способу випічки полягає в тому, що тісто готують дуже швидко. Всього 5 хвилин, без тесту.
Для цього рецепта я запекла 4 рази. З кожним днем я зумів змінити рецепт трохи – його поліпшити. Технологія випічки дуже проста. Все, що потрібно, щоб ретельно слідувати точкам випічки. А потім хліб буде легким і повітряним, як хмари.
інгредієнти
- 340 мл теплої води
- 5g сухих дріжджів
- 1,5 ч.л. солі
- 40г цукру
- 30 мл рослинної олії
- 530г преміум борошна
Підготовка
- У мисці і залити теплою водою. Також ми додаємо сухі активні дріжджі, цукор, сіль і рослинне масло. Змішайте інгредієнти, щоб отримати однорідну масу. Замість сухих діючих дріжджів можна використовувати свіжі пресовані дріжджі.
- Вилити все борошно. Стирайте королою до повного поєднання інгредієнтів. Змішайте так, що немає грудок зліва. Повинен бути густим липким тісто.
- Після того, як інгредієнти поєднуються, тісто готове. Не потрібно розмішувати як для звичайного хліба. Досить просто поєднати борошно і дріжджі, і це. Покрийте чашу харчовою плівкою і залиште на 2 години при кімнатній температурі.
- Необхідно відправити тісто в холодильник на 3-4 години. До речі, тісто можна зберігати в холодильнику до 7 діб. Ми радимо відразу замісити велику частину тесту, а потім запікати його при необхідності. Дуже зручно.
- Поставте тісто на стіл. Можна посипати борошно так, щоб тісто не прилипав. Зберіть кінці і сформуйте просвіт. Тест повинен зробити вузлик. Моя книга каже, що вона займає близько 40 секунд. Ми викладаємо тісто на сковороді, накриваємо і залишаємо на годину і навпіл.
- Ми поєднуємо жовток холодною водою і збиваємо його вінком. Змастити тісто сумішшю і покласти на чашу змастити рослинним маслом. Далі робимо нарізи зверху хлібом. Це зберегти хліб у формі при запіканні. Нагріваємо духовку до 175-180 градусів і відправляємо хліб запікати на 50 хвилин.
Подивіться на відео нижче для більш детальної інформації.
https://www.youtube.com/watch? v=MTEFseQuHTQ
Готовий хліб слід перенести на гриль і охолоджувати протягом 2 годин. На відміну від звичайного рецепта для випічки, за цим рецептом, випікають з хрусткою скоринкою. Все подяка незмішувати тісто. Домашній хліб легкий, з ніжним м'якотьм. Я впевнений, що вам сподобається цей рецепт. Успіхів