Видатки на Добру п'ятницю і як її провести

П'ятниця перед Великоднем не тільки називається найсучасніший день Святого Тижня. І хоча час Святого Тижня пов'язаний з радості до воскресіння Христового, він також наповнений сорбетом. Після всього, в ці дні і години на замовлення, щоб згадати останні події земного життя Спасителя.

Навіть якщо ви не можете відвідати церкву до Великодня, ви ще повинні пам'ятати особливості Доброї п'ятниці і не порушувати заборони в цей день. Також священики нагадують про важливість читання літератури, бо це, як компаси для мандрівника, нехай ви йдете астраієм.

П'ятниця перед Великоднем "Це не було того, що жертва була потрібна для поширення Бога, але страшна жертва була зроблена Христом, тому що Бог змусив нас співати", - пояснює Лук Кримський.

Ми побачимо Ісуса Христа і почуємо приховані слова: Тексти пісень, а це означає: Я живий хліб, який вийшов з неба; він їсть цей хліб буде жити назавжди. Моя м'якоть дійсно їжа, і мій кров дійсно пити.

Як ми, поганий, оплатити його за свою любов? Він сказав: «Якщо ви любите мене, тримайте мої команди». Ми заливаємо нашу любов і сльози на Тексти пісень, а це означає: Його тіло, який лежить перед нами на Святому Шроуді, і ми будемо направляти всі наші сили, щоб тримати Його накази.

Як правильно провести хороший п'ятниця? Перш за все, потрібно знати, що робити в цей день. І чому слід застосовувати ці заборони?

1. Вам необхідно повністю відмовитися від їжі протягом всього дня. Тільки ввечері ви можете дозволити шматочок хліба і деяких вод.
  2. Не можна вдатися в веселощі і розваги, заборонено жартувати і сміятися. «Хто, хто сміється на Добрій п'ятниці, прокинувся весь рік», - сказав він.
  3. Не переноситься на цей день і господарські хори, такі як пошиття, прибирання, ремонт. Вважають, що замовлення слід відреставрувати на Чистому четвері. Також ви не можете настоювати в саду, тому що урожай з таких турбот не доведеться чекати.
  4. Також є заборона на косметичні процедури. Не допускаються навіть мундові речі, такі як стрижки і фарбування волосся. Видатки на Добру п'ятницю і як її провести

Але п'ятниця перед Великоднем відмінно підходить для випікання тортів. Вважається, що випічкаПриготований в цей день, буде мати цілющу силу. Також необхідно підготувати себе до Великодня, і тому рекомендується читати духовну літературу і, звичайно, промені.

Молитва за прощення гріхів на Добрій п'ятницю має велику силу. Для всіх гріхів, вчинених з ігнорування, можна попросити прощення. Промен з щирістю, з вірою в душі.

Молитва: Господи, почуйте мене, слуга Божого, пробачте мені мої гріхи, для яких я щиро п'ятий. Давайте мені працювати відповідально і вести вірне життя відповідно до ваших команд. Подаруйте мені можливість Ти молитви, щоб бути добрим і в словом і знесеним іншим. Навчіть мене, як протистояти демонічні спокуси, щоб зробити нічого неправильного і не завдати шкоди кожному. Я пишу вам прощення і поради. Амен.

Добра п'ятниця. Варто заповнювати духовністю, надягаючи всі побутові турботи. Ви не можете відлякувати і засуджувати дії інших. Необхідно заспокоїти внутрішню небезпеку і намагатися прощати тих, хто відступив. Перед молитвою також рекомендується просвітити свічку, придбану в храмі і молитися до появи свічки.

77643649

Якщо ви повинні зробити термінову роботу, яка заборонена на Добру п'ятницю, то ви повинні психічно попросити прощення від Бога. Важливо, що в цей момент душа була легкою і спокійною, не була відчайдушності і довготи. І в інтервалах між роботою слід читати молитви знову.