26
Чому варити картоплю в банку?
Під час карантину багато вирішили піти в дачу. Це чудовий спосіб витрачати час на природу і дихання чистого повітря. Крім шашликів можна приготувати щось інше. Як картопля. Добре поєднується з м'ясом. Відомий картопляно-препаратна в горщику. Але не існує спеціального горщика в країні - ми замінимо його звичайним канатом.
р.
Після того, як я спробував цей метод, я готую тільки цей спосіб. Спосіб властиво унікальний: картопля не горить або вариться. Дуже задоволена і апетитна. І якщо ви додаєте більше льоду або бекону, ви просто отримаєте пальці близько.
інгредієнти
Підготовка
Коли картопля готова, не відразу видаліть її з печі. Банк може розірватися. Зачекайте кілька хвилин для духовки. Спосіб приготування дуже зручний. Під час ведення бізнесу в котеджі готують картопля. Бажаєте вам гарну апетит!
р.
Після того, як я спробував цей метод, я готую тільки цей спосіб. Спосіб властиво унікальний: картопля не горить або вариться. Дуже задоволена і апетитна. І якщо ви додаєте більше льоду або бекону, ви просто отримаєте пальці близько.
інгредієнти
- 1 кг картоплі
- 400г лард
- беладонна
- 15г вершкове масло
- 1 ст.л. рослинної олії
- сіль і перець
Підготовка
- Зробіть картопля першим. Спочатку потрібно очистити і потім нарізати на шматки. Ви можете вирізати середні шматочки рослинним різаком. Розмір картоплі вибирається часом, можна провести приготування їжі. 925362
- Відправка картоплі до великої чаші. Додайте сіль, перець, рослинне масло і ретельно перемішайте. Потім беремо цибулю. Вирізати кільцями, додати в чашу і перемішати знову. Луки надають соковиту картоплю - вона не буде настільки сухим.
- Тепер зробіть кришку. Можна використовувати солоні або свіжі. Також можна замінити шинкою або беконом. З додаванням льоду страва стає особливо «дача». Нарізаємо сало на шматки. Додайте до загальної чаші і добре перемішайте.
- Тепер беремо сухі банки. Змащуємо кожну з вершковим маслом. Для того, щоб картопля не прилипала до стін. Тепер кожен банк заповнюється картоплею. Потім беремо фольгу і загортаємо шию банок. Поставте їх в духовку і нагрівайте її до 180 градусів. Ми залишаємося готувати близько 50 хвилин. Можна навіть зробити трохи більше, щоб картопля перетворилася коричневою, стане соковитою і апетитною. Р
Коли картопля готова, не відразу видаліть її з печі. Банк може розірватися. Зачекайте кілька хвилин для духовки. Спосіб приготування дуже зручний. Під час ведення бізнесу в котеджі готують картопля. Бажаєте вам гарну апетит!
Чому додають воду до рідкого мила дозатора
Інструкція по виготовленню огіркового салату з соєвим соусом