Рецепт сирних і зелених тортів

Я знаю сім'ю, яка не купує хліб в магазині. Вони варять себе. По-перше, вони випікають повні ткани, а потім переключають до найпростішої версії. Коли я віддаю, я майже завжди на столі. млинцій Дуже смачно їсти. У друзів тістечка є побутовим явищем, вони використовуються замість хліба.

Редакція "Сайт" Я хочу поділитися рецептом з вами. Якщо ви сидите в домашніх умовах і не встигли піти в магазин для хліба, і особливо хочете дати вільний відпочинок в кулінарних талантах, це найкращий спосіб! Перевірте, чи є всі інгредієнти на місці, ми почнемо.

Сирно-зелені коржі Інгредієнти для опару
  • 300 мл молока
  • 1 ч.л. цукру
  • 30г пшеничного борошна
  • 8g сухих дріжджів
  • 1 ч.л. солі

Тест інгредієнти
  • 600г борошна
  • Сметана 120г
  • 1 куряче яйце
  • 50г вершкове масло
  • 50мл рослинної олії

Наповнення інгредієнтів
  • 200г твердих сирів
  • зелений

Сирно-зелені коржі. Підготовка
  1. Тісто починається з опари. З'єднайте всі інгредієнти, які вона потребує, нагрівайте суміш, щоб стати теплою, розмішайте до розчинення цукру. Потім покрийте його рушником і помістіть його в місці, де не турбуватиме проект. Залиште його на 15 хвилин. Рецепт сирних і зелених тортів

2. Піна пропонує, що ви можете додати інгредієнти для тесту. Додайте сметану і яйце до пари, потім вершкове масло при кімнатній температурі і рослинній олії. Посипати все і посипати борошном. Змішайте тісто не менше п'яти хвилин, потім поставте його в тихе місце протягом трьох кварталів години. Рецепт сирних і зелених тортів

3. В той час як тісто підійде, натирайте твердий сир на тертці і перемішайте дрібно нарізаними зеленню. Начинка готова. Розділіть вирощене тісто на 9 частини, прокочуйте кожну, покладіть начинку зверху. Зберіть краї плоского хліба в центр, щіпку, застібка і рулон знову акуратно. Рецепт сирних і зелених тортів

4. Розташуйте готову черепицю в сухій сковороді протягом 5-7 хвилин до появи ірди. Можна подавати в стіл, попередньо змащувати маслом. І не можна це зробити, як душа буде. Діон! Рецепт сирних і зелених тортів

Якщо млинці Ви «прокататися», потім ми можемо порадувати інший рецепт швидкого приготування тортів на кефірі, який також містить сир. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Обов'язково писати про ваші враження в коментарях.