25
Інструкції для приготування ледачих голубів з рисом
Я варюю суботу. свінгери з рисом. З'їсти їх всією сім'єю протягом 3-4 діб. Багато людей йдуть голодним, ніхто не йде голодним! Цей рецепт корисний кожному господині, так як він дійсно економить час, і сама страва дуже смачна.
Сьогодні видання. "Сайт" Розкажи вам, як зробити мережива. великі члений Це чудова страва для всіх випадків!
Ягода з рисом Інгредієнти для чорниці
Соус інгредієнти
Підготовка
У ідеальному чорниці листя капусти повинні бути м'якими, начинкою - соковитими і ароматними, а грави повинні зміцнити і підкреслити смак готової страви. Але виходить, на жаль, не завжди. Я пропоную вам дізнатися, як уникнути найбільш поширених помилок при готуванні голубів.
Лази свінгери Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Не блюдо, але задоволення! Зробіть, щоб приготувати їх на вечерю, ваша сім'я обов'язково оцінить цей рецепт.
Сьогодні видання. "Сайт" Розкажи вам, як зробити мережива. великі члений Це чудова страва для всіх випадків!
Ягода з рисом Інгредієнти для чорниці
- 1кг меленого м'яса
- 2 яйця
- 1кг капуста
- 1-2 столи вареного рису
- 2 цибулини
- сіль, перець, приправи за смаком
Соус інгредієнти
- 5 ст.л. томатної пасти
- 4-5 ст.л. сметани
- 2 морква
- 1-2 цибулини
- 5 зубчики часнику
- 300 мл гарячої кип'яченої води
- сіль, перець, приправи за смаком
Підготовка
- Наріжте капусту і залийте окропом на 10 хвилин. Злийте капусту і дайте рідкий злив.
- Підготуйте рис і фарш заздалегідь. Моє м'ясо свинини, рис потрібно мити і кип'ятити на невеликому вогні до напівкоштовності, близько 10-12 хвилин після кипіння. Очистити цибулю і відрізати їх дрібно.
- У глибокій мисці змішайте капусту з рисом, м'ясом, яйцями і цибулею. Спрей, перецьчі і додати ваші улюблені приправи до смаку (Я використовуйте прованські трави). Подивитись його добре.
- З отриманої суміші з мокрими руками утворюють котлети. Покласти заготовки на сковороді змащувати рослинним маслом. В духовці випікають голубці 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.
- Щоб приготувати заливку на сковороді нагрітим рослинним маслом, викласти цибулю подрібнити кубиками. Поспішайте протягом 3 хвилин до золотистої скоринки, періодично помішуючи. Протерти моркву і також висипати на сковороді на цибулю, перемішати. Поставте моркву з цибулею на невеликій вогні ще 5-7 хвилин до м'якого.
- Залийте томатну пасту і сметану до цибулі морквою. Посипати, перець і додати провансальні трави. Морква з цибулею і соусом ще 5 хвилин. Пропустити часник через прес і також додати в соус, залити гарячою кип'яченою водою. Варіть на слабкому вогні ще 3-4 хвилини, періодично помішуючи.
- Видаліть голубці з духовки, залийте їх гарячим соусом, рівномірно розподіляючи соус по всій поверхні. Покладіть голубці і соус в духовці і запікайте їх ще 40 хвилин при температурі 180 градусів.
- Це, лаціна Готовий. Бодибилдерши!
У ідеальному чорниці листя капусти повинні бути м'якими, начинкою - соковитими і ароматними, а грави повинні зміцнити і підкреслити смак готової страви. Але виходить, на жаль, не завжди. Я пропоную вам дізнатися, як уникнути найбільш поширених помилок при готуванні голубів.
Лази свінгери Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Не блюдо, але задоволення! Зробіть, щоб приготувати їх на вечерю, ваша сім'я обов'язково оцінить цей рецепт.