Думка Шальва Амашвілі на дистанційному навчанні

Самоізоляція загадувала людей і змінив життя. Дорослим працює в домашніх умовах (або турбується про брак роботи), а в той же час цілодобово знаходяться під однаковим дахом з дітьми. Як правильно використовувати цей час? Ми з'ясуємо думку відомого Шальва Амашвілі на цій матерії. Немає нічого. Педагогія Амонашвілі Це так популярний день, і в його центрі є дитина.

Педагогія Амонашвілі «Селоф-ізоляція головоломка нас». Неважливо, що комфортний будинок ми живемо, важко заблокувати навіть в хору. Ми використовуємо для зустрічі людей, гоління рук, голодування, пошуку в очах, розмови. Без нього життя неможливе. І якщо після того, як все це ми повинні обходити один одному, щоб не ловити щось, це буде якийсь вид собаки життя, сказав Шальва Амашвілі.

р.

У той же час викладач сподівається, що ми зможемо дізнатися щось з цієї ситуації. І якщо ми краще опануємо технологію, ми можемо зробити навчальний процес більш досконалим.

«Особливе навчання повинно стати неприпустимою. Сьогодні необхідно через карантин, але є інші причини. І якщо, наприклад, дитина хвора, це буде право, якщо технологія доходить до порятунку. Я натискав кнопку, вчитель з'явився, я бачив студент, спілкування почався. й

«Це ще одне, що коли я стояти поруч з дитиною, моя тепла і тепла дуже близько. Коли ми віддали, я можу змусити мене відірвати екран, дитина може отримати і звідти. Віддалений зв'язок - крихкий і може розбитись в будь-який час. Для того, щоб зберегти увагу дитини, необхідно бути цікавим і важливим для того, що відбувається. й

«Освітній процес необхідно формувати нейронні зв’язки, щоб людина стала мисленням, шукаючи, розуміння істоти. Також необхідно розвивати людські якості, без яких життя не є життям. Щоб це зробити, дитині необхідно бачити своїх однолітків, сноузе, мати секрети, зробити друзів, кварель, боротися. Не зникне. смаки, каже Amonashvili.

Підхід до навчання «Налаштування знань – це багато роботи». Займає фізичну, духовну та розумову силу. Кожна спадщина знань – робота мільйонів людей минулих століть. Я насолоджуюся вчителям. Я лікую дітей з радістю і любов'ю, і це запорука того, що вони будуть любити мене час, починайте сприймати те, що я нести до них, вчитель обов'язково.

«Добра вчителька може сидіти під дерево, висадити дітей поруч з ними і навчити їх великими науками. Його чарівність, зовнішній вигляд, совість, любов життя – все питання. Чи може хтось, хто не любить життя навчати дітей? Що можна навчити? Його наука буде непотрібною і навіть шкідливою для дитини. й

р.

«Ми повинні змінити спосіб виховання дітей, щоб змінити себе. Нові діти у старому педагогіці не підходять. У 40-х, 70-х і 80-х рр. Педагогія Мар'янни 100 років впливу не буде корисною.

«Для дітей потрібна любов і краса. Вам потрібен захоплюючий процес навчання. вчителькай Це більш важливо, ніж стандарти. Після того, як всі стандарти є обмеженнями, які придумують, що дитина не виходить за межі стандартів. й

«Всі сім'ї зараз проходять випробування. Якщо ми дійсно любимо один одного, це можливість показати любов. Читати книги з дитиною, послухайте музику, грайте. Освіта є пріоритетом в житті, все інше буде чекати, говорить Амашвілі.

Дійсно, коли батьки завжди зайняті, вони зрушують свої обов’язки до школи. Учні говорять про свою роботу, щоб навчити, не навчати. Чи є у нас покоління без освіти? Так, хто стане ці молоді?

Шальва Амонашвілі Не існує проблем, що дитина може вийти з школи. Проблема, він сказав, що починається, коли батьки йдуть до своїх кімнат і йдуть про свій бізнес, і дитина залишається самостійно з комп'ютером або смартфоном.