Думка Шальва Амашвілі на дистанційному навчанні

Самоізоляція загадувала людей і змінив життя. Дорослим працює в домашніх умовах (або турбується про брак роботи), а в той же час цілодобово знаходяться під однаковим дахом з дітьми. Як правильно використовувати цей час? Ми з'ясуємо думку відомого Шальва Амашвілі на цій матерії. Немає нічого. Педагогія Амонашвілі Це так популярний день, і в його центрі є дитина.

Педагогія Амонашвілі «Селоф-ізоляція головоломка нас». Неважливо, що комфортний будинок ми живемо, важко заблокувати навіть в хору. Ми використовуємо для зустрічі людей, гоління рук, голодування, пошуку в очах, розмови. Без нього життя неможливе. І якщо після того, як все це ми повинні обходити один одному, щоб не ловити щось, це буде якийсь вид собаки життя, сказав Шальва Амашвілі.

Думка Шальва Амашвілі на дистанційному навчанні р.

У той же час викладач сподівається, що ми зможемо дізнатися щось з цієї ситуації. І якщо ми краще опануємо технологію, ми можемо зробити навчальний процес більш досконалим.

«Особливе навчання повинно стати неприпустимою. Сьогодні необхідно через карантин, але є інші причини. І якщо, наприклад, дитина хвора, це буде право, якщо технологія доходить до порятунку. Я натискав кнопку, вчитель з'явився, я бачив студент, спілкування почався. й

«Це ще одне, що коли я стояти поруч з дитиною, моя тепла і тепла дуже близько. Коли ми віддали, я можу змусити мене відірвати екран, дитина може отримати і звідти. Віддалений зв'язок - крихкий і може розбитись в будь-який час. Для того, щоб зберегти увагу дитини, необхідно бути цікавим і важливим для того, що відбувається. й

«Освітній процес необхідно формувати нейронні зв’язки, щоб людина стала мисленням, шукаючи, розуміння істоти. Також необхідно розвивати людські якості, без яких життя не є життям. Щоб це зробити, дитині необхідно бачити своїх однолітків, сноузе, мати секрети, зробити друзів, кварель, боротися. Не зникне. смаки, каже Amonashvili.

Підхід до навчання «Налаштування знань – це багато роботи». Займає фізичну, духовну та розумову силу. Кожна спадщина знань – робота мільйонів людей минулих століть. Я насолоджуюся вчителям. Я лікую дітей з радістю і любов'ю, і це запорука того, що вони будуть любити мене час, починайте сприймати те, що я нести до них, вчитель обов'язково.

«Добра вчителька може сидіти під дерево, висадити дітей поруч з ними і навчити їх великими науками. Його чарівність, зовнішній вигляд, совість, любов життя – все питання. Чи може хтось, хто не любить життя навчати дітей? Що можна навчити? Його наука буде непотрібною і навіть шкідливою для дитини. й

Думка Шальва Амашвілі на дистанційному навчанні р.

«Ми повинні змінити спосіб виховання дітей, щоб змінити себе. Нові діти у старому педагогіці не підходять. У 40-х, 70-х і 80-х рр. Педагогія Мар'янни 100 років впливу не буде корисною.

«Для дітей потрібна любов і краса. Вам потрібен захоплюючий процес навчання. вчителькай Це більш важливо, ніж стандарти. Після того, як всі стандарти є обмеженнями, які придумують, що дитина не виходить за межі стандартів. й

«Всі сім'ї зараз проходять випробування. Якщо ми дійсно любимо один одного, це можливість показати любов. Читати книги з дитиною, послухайте музику, грайте. Освіта є пріоритетом в житті, все інше буде чекати, говорить Амашвілі.

Дійсно, коли батьки завжди зайняті, вони зрушують свої обов’язки до школи. Учні говорять про свою роботу, щоб навчити, не навчати. Чи є у нас покоління без освіти? Так, хто стане ці молоді?

Шальва Амонашвілі Не існує проблем, що дитина може вийти з школи. Проблема, він сказав, що починається, коли батьки йдуть до своїх кімнат і йдуть про свій бізнес, і дитина залишається самостійно з комп'ютером або смартфоном.