Майстерність виготовлення сливового торта

Мій найкращий друг сказав мені про цей торт. Я змінив рецепт трохи, скоригував його для себе. Це мій улюблений коли-небудь. пісочницяй Можливо, вона не виглядає як красиві, так як інші пиріжки, але це апетитно так, щоб ваші пальці закриваються. Зовнішній вигляд є таким децептивним.

Рецепт цього торта 60 хвилин. Готову випічку можна розділити на 6 порцій. Уся родина зможе насолодитися чудовим смаком сливого пирога.

інгредієнти
  • 210г борошна
  • 180г вершкове масло
  • 80г сир
  • 2g ванільний
  • 135 г цукру
  • 1 ст.л. коричневого цукру
  • 4 яєчні жовтки
  • 3 ст.л. сметани
  • щіпка
  • 3 ст.л. горіхів
  • 1кг слива

Підготовка
  1. Додайте тест першим. Потрібно 150 грам борошна, 15 грам цукру, 80 грам вершкового масла рубають сиром. Ми ретельно поєднаємо інгредієнти і ретельно перемішуємо їх. Додати сіль. З отриманої маси ми розгортаємо шипку і загортаємо її харчовою плівкою. Потім прокочуйте в торті і надішліть на 15 хвилин в холодильнику.

2. Візьміть форму діаметром 26 см і покрийте пергаментом. Покладаємо тісто в форму: розподілимо її по периметру цвілі і вигинаємо краю пергаменту так, щоб сторони переверталися. Настоянка з виделкою і відправлена на морозильник протягом 15 хвилин.

3. Нагріваємо духовку до 200 градусів. Надішліть форму з тестом на 10 хвилин. Потім зніміть, змащуйте жовток і відправте на іншу хвилину.

4. Для цього торта нам потрібно близько 1 кілограм слив. Наріжте їх невеликими скибочками. Далі викреслюємо їх над тісто у вигляді.

5. Тепер підготуємо крем для заливки. Змішайте 100 грам цукру, 3 жовтки, 60 грам борошна і 1 грам ванілі. Крем повинен бути густим, чим схожий на сметану. Додайте горіхи і рівномірно залийте торт. Також посипаємо торт зверху коричневим цукром. 3610Р. 4200Р.

6. Встановити температуру духовки 180 градусів. Залиште торт запеченим протягом 45 хвилин, поки вершки запечена. Вийняти торт і дайте охолонути протягом декількох хвилин. р.

Я дуже люблю цей рецепт. Випічка проста і проста, і торт виходить дуже сердитися. Все почалося з слив я знайшов в морозильній камері. Тоді я пам'ятав рецепт, що один раз сказав мені. Я рекомендую вам зробити торт з цим рецептом. Успіхів!