22
Інструкція по виготовленню супу з вермиколою і курячими сердечниками
Я зроблю суп в день. куряче сердечкай Чоловік прокинувся і в ранкові бджілі, щоб приготувати суп «Харт». Він говорить про те, що він надихає його робити чудові речі. Ну і, можливо, нарешті, полку в передпокої.
Суп простий, без проблем. В той же час виходить дуже смачний, легкий, майже дієтичний. Для домашнього обіду це!
Суп з курячих сердець Сьогодні редакція "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки сердечникй Будинок оцінить його!
інгредієнти
27745266
Підготовка
Також я пропоную познайомитися з відмінним вибором вітамінних супів, які допоможуть нашим читачам переключатися до запальних і здорових продуктів, щоб зміцнити ослаблений імунітет і позбутися від кілограмів, що набувають під час зими.
Цей суп з курячих сердець ідеально підходить для диверсифікації щоденної дієти. мастурбаціяй Ми захочили на нього довго, і сьогодні дитина непристойно натякала, що він не з'їсти свій улюблений суп протягом тривалого часу і ми повинні повторювати його.
Добрий, простий, бюджетний, щасливий! Чому не варити?
Суп простий, без проблем. В той же час виходить дуже смачний, легкий, майже дієтичний. Для домашнього обіду це!
Суп з курячих сердець Сьогодні редакція "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки сердечникй Будинок оцінить його!
інгредієнти
- 0,5 кг курячих сердець
- 1 морква
- 2-3 картопля
- 1 цибулина
- рослинно-масляний
- 1 ручна вермика
- сіль, спеції за смаком
27745266
Підготовка
- Миття курячих сердечок в декількох водах. Не варто різати жир з сердець, просто ретельно зняти всі тромби крові і обрізати великі судини. Покладіть серця в каструлю і залийте чистою холодною водою. Поставте каструлю на плиту, поверніть на сильний вогонь. Коли вода кип'ятить, поверніть вогонь.
- В той час як бульйон заварюється з курячими сердечками, очистіть картоплю і подрібніть їх невеликими барами, потім надішліть картоплю в каструлю на варене серце. Принесіть відвар до кипіння знову і, роблячи вогонь мінімальним, продовжуйте варити суп до половини готовності картоплі.
- Промийте цибулю і наріжте дрібно, промийте моркву і мило на великій тертці. Цибулю з морквою обсмажують в невеликій кількості рослинної олії. І по черзі також залийте в горщик супу. Не забудьте посолити і додати ваші улюблені спеції за смаком.
- Приготуйте суп до готовності картоплі і курячих сердець, а потім залийте невелику вермішель-веб в каструлю. Я люблю його з домашньою локшиною супу. Стирайте майже готовий суп і варіть його на 2-3 хвилини.
- Це, курчата готовий. При бажанні можна прикрасити суп зеленню. Бодибилдерши!
Також я пропоную познайомитися з відмінним вибором вітамінних супів, які допоможуть нашим читачам переключатися до запальних і здорових продуктів, щоб зміцнити ослаблений імунітет і позбутися від кілограмів, що набувають під час зими.
Цей суп з курячих сердець ідеально підходить для диверсифікації щоденної дієти. мастурбаціяй Ми захочили на нього довго, і сьогодні дитина непристойно натякала, що він не з'їсти свій улюблений суп протягом тривалого часу і ми повинні повторювати його.
Добрий, простий, бюджетний, щасливий! Чому не варити?