Чому немає сенсу прасувати постільні білизни

Питання епоху. Як довго ми прасуємо? Це питання було запропоновано другу тітку. Увімкніть паузу: друг заморожує, бо не знаю, що сказати, тітка, побачивши реакцію, плутався. Тоді була цікава розмова про прасування і в цілому, Яка тканина краще для постільної білизни?й Ми довго живемо в Італії.

р.

Хочу сказати, що наша подруга була вражена, здавалося б, тітки аргументи здаються їй, хоча б не залізобетон, але цілком гідна уваги. Редакція "Сайт" Я також слухав їх з інтересами, і тепер я пропоную обговорити це з вами, шановний читач – чому він більше не потрібно прасувати ліжко?

На ринку є багато цікавих варіантів, які ми спробуємо дізнатися більше про них, і що вибрати, з задоволенням ми залишимо вас. Може бути, ви хочете, щоб мити останні 1,000 і останні 10 років. Або навпаки, у вас є звички постійно оновлювати візерунки і кольори, тому щось вигідно і практичне буде робити. Проксимус

,00 Р

1. Вишиванка
    Це найпопулярніша тканина. Особливо через свою природність. виробляється сто відсотків бавовни. Тканина міцна, недорого, гіпоалергенна. Літерально виготовлений для дитячої кози. Найкраще поєднання ціни та якості.
  2. атласне
    Натуральна і елегантна тканина, створена з крученої бавовняної нитки подвійного плетіння. Атласний блиск як шовк, викликає подібні відчуття, але це набагато дешевше. Лаундрі з атласу можна витримати 300 мийки і практично не обпалюється. Чоловіча білизна.

3. Лен
    Це класичний з століттям історії. Лінійка має унікальну властивість: в спеку він добре охолоджує і, навпаки, прогріває в холоді. Він може витримати нескінченну кількість прання, від яких тканина стає тільки світліше. Але нічого не триває протягом місяця.
  4. Сити
    Найдешевші і прості тканини, за відчуттям, більшість всіх нагадує битву. Ліжко зношується швидко, але практично не змінюється. Якщо вам подобається різні кольори і візерунки або часто рухаються, чому б не? р.

5. Перкалі
    Для всіх, але льон з цієї тканини все ще популярний. Він може витримати 1000 миття, дуже щільний і міцний. Цей льон не легко прасувати навіть паропом.
  6. Кошик
    Шовковий для царів. Не тільки красиві, стійкі, гіпоалергенні, але і з цілющими властивостями. Вважається, що сплячий на шовковій нижню білизну дозволяє швидко подолати всі види застуди. Єдиним недоліком є те, що витрати на шовк. 3610Р. 4200Р.

7. мастурбація
    Доступна і невибаглива тканина для кожного дня. Дуже м'який, любить яскраві кольори і легко стирається. Літерально - гасити в машині, висушити, знову в бій. Також можна мити на 60 градусів.
  8. бамбук
    Нова тканина в наших широтах, але вже отримала популярність. Ліжко з бамбука, якщо регулюється на тіло і забезпечує хороший сон. У догляді досить простий - відмінно миється і має гідну довговічність. 59532

Важливо розібратися в одному концептуальному питанні - чому вони одягають на будь-який смак? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Як це було раніше? У річці змивають, а потім з гарячою праскою знищують мікробів. У сучасному світі все це виглядає безперечно.

З слів Тітка з Італії, виявилося, що прасування використовується для дійсно сенсу як гігієнічна процедура. Тепер практично кожна сім'я має пральну машину і пучок будь-яких миючих засобів, включаючи антибактеріальну. Постільна білизна промивається навіть при 90 градусах, навряд чи будь-які бактерії витримають.

Крім того, що в пральних машинах є функції сушіння і прасування, сучасні тканини не потрібно прасувати їх після прання. Наприклад, шовк, поплін, бавовна не можна прасувати на всіх, але льон і просто безглуздий, тому що миється від найменшого дотику. Якщо внутрішня аесттета сильно страждає на вас, лляну після миття можна випрямити, а потім скласти на шов - вона буде виглядати як прасувати.

Габаритний зображення

Італійці, як правило, вірять, кажуть, чому час відходи і енергія на той факт, що наступний день займе його природною державою, тобто знову буде згорнути? Чому на ньому набридає енергія і відходи? Тексти пісень, а це означає: Вони вірять, що це просто сила звички, що частина з якою нічого в житті буде ламатися. Але це до вас, звичайно.

Якщо ви продовжуєте прасувати, то обов'язково напишіть в коментарях, чому це потрібно зробити. Ми будемо раді, якщо ви сказали, що ви думаєте. найкраща тканина для постільної білизний У той же час ми хочемо, щоб ви зрозуміли, якщо вам потрібно зробити своє ліжко вранці і як це буде впливати на ваше здоров'я. Переглянути більше!