Чому жити в окремих номерах з дружиною?

Принципи щасливого шлюбу відомі всім. Як мінімум на інтуїтивно зрозумілий рівень.

Адже не секрет, що без довіри, взаєморозуміння та підтримка неможливе для створення гармонійних сімейних відносин. Не закривати відносини з людиною в цілому.

Якщо це любов або дружба, будь-які відносини вимагають встановлення та поваги певних особистих кордонів. Вони, по суті, стають підтвердженням довіри та взаєморозуміння в об’єднанні двох осіб.

Сьогодні видання. "Сайт" Поговоріть про те, як дізнатися про свій партнер. І найголовніше, як показати свій партнер готовність побудувати здорові сімейні стосунки.

Принципи щасливого шлюбу, і ось три основні питання.

1. Як дізнатися принципи щасливого шлюбу і застосувати їх до життя?
  2. Чому деякі люди вирішили відокремити після першого року?
  3. Тексти пісень, а це означає: І як зробити інші, щоб жити в миру і гармонії, поки вони не досягнуть віку?

3610Р. 4200Р.

Натхнення відповіді на ці питання була історія одного з наших читачів.

«Назар і я одружився більше п’яти років. І це так сталося, що ми витратили більшість нашого життя разом в однокімнатних орендах квартир, говорить Ксенія.

Ми не можемо дозволити собі більш просторе житло. У зв'язку з тим, щоб бути самотніми з думками і тихо залучати до особистих справ, ніхто не міг би практично ніколи. Зважаючи на це, мій чоловік і я постійно мав різні конфлікти.

Звісно, серйозні скандали були надзвичайно рідкісними. Але маленькі побутові пастки трапилися всюди.

Що потрібно знати про те, що вікно необхідно відкрити або закрити, посміхається до нас.

«Чи просто рік і половина тому наша фінансова ситуація значно покращилася. Ми мали можливість переїхати в двокімнатну квартиру. Ми, нарешті, пощастило, щоб отримати дихання свіжого повітря.

До того, як ми переїхали, чоловік і я погодився жити в окремих кімнатах. З-за кордону таке рішення може виглядати безглуздо, але це дійсно допомогли нам пізніше. Ми навчимося слухати і стати набагато більш уважним для одного.

Ми також домовилися про те, що нам довелося вибити перед входом в приміщення. Якщо один з нас хоче бути самотнім, вам не доведеться його відкрити, але ви повинні реагувати на збиток, щоб зробити його чітким, що ви шукаєте.

Це може здатися, що ми відчували один від одного. Але це рішення, навпаки, допомогло нам стати більш чутливим до витраченого часу.

Чому жити в окремих номерах з дружиною? Р

Ми змогли витримати всі труднощі життя і в кінці отримали нашу нагороду. Я впевнений, що кожна пара повинна бути принаймні періодично практикою «попередня бесіда» – підсумував заохочуваний Xenia.

І це правда, як часто ми ігноруємо те, що кожен повинен мати власний простір. Кожен має право на власний кут, де можна приховати від кожного за короткий час. І абсолютно всі потрібні місця, де можна просто розслабитися і зібрати ваші думки, не відволікаючись від зовнішніх стимулів.

Звичайно, ми не будемо раді негайно переходити в інший номер і спати з чоловіком (дружина) в окремих ліжках. Ми просто хотіли нагадувати вам, що навіть близьких можуть викликати стрес або втоми.

Тому від часу необхідно дати другу половину можливості відпочити від своєї компанії і навіть зробити її трохи нудним. Я не буду тягаром або партнером.