Головна глазуровані млинці з карамельом і як їх приготувати

Дуже часто купили сири в магазинах: іноді солодкий, іноді жорсткий, іноді дуже смачний. Що робити, якщо я спробував варити? глазурований З вашої продукції? Чи будуть вони смачними? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ви не бажаєте переїхати в магазин. Сир, я маю на увазі.

Редакція "Сайт" Він хоче, щоб підготуватися відразу! По-перше, новий досвід, по-друге, дуже простий і третій, смачний! Давайте подивимося на те, що нам потрібно, і що вам потрібно. Я відчуваю, що я не маю права йти в магазин. Давайте!

Ми зробимо домашні глазуровані сири відповідно до всіх правил, з карамельним і шоколадним. Не варто боятися, обов'язково не доведеться робити ніяких особливих зусиль. Найкраще налаштувати позитивний результат і спиратися на спритність власних ручок. Ми приготували разом з дружиною і можемо сказати, що ми досягали успіху.

Вам потрібно.
  • 300г сир
  • 50г згущене молоко
  • 50г вершкове масло
  • ванілі
  • 2 бари улюбленого шоколаду
  • 25 мл без запаху рослинної олії
  • 100г цукру
  • 110г кремовий

Домашні сири
  1. Почнемо, звичайно, з начинкою. Ми намагалися наблизити до смаку Морозиво Golden Key. До цього. Змішайте сир зі згущеним сиром (можна додати цукор, якщо ви хочете засолити), розтопити вершкове масло і ваніль, все добре збивати блендер. Необхідно мати однорідну масу. Начинка готова.

2. М'ятіть шоколад в водяній бані і перемішайте з рослинним маслом. Для приготування десерту ми взяли склянки форм. Змастити стіни і дно форм з шоколадом, потім покласти їх в морозильну камеру протягом 5 хвилин. Вийміть і поширте його знову. Після чого в морозильній камері.

3. Виготовлення карамелі. Посипати цукор на сковороді і, як тільки ви помітили, що він починає горіти, зробити вогонь меншим і повільно додати вершки. Обов'язково нагрівати їх до цього, вони повинні бути гарячими. Варіть карамель на хвилину або два, відключіть вогонь і дайте масу охолонути.

4. Формування сирного десерту. Вийняти прес-форми з морозильної камери і залийте їх сирною масою близько половини. Тепер зробіть невеликі депресії і залийте їх охолодженою карамелі, потім знову викладіть сирну масу майже до вершини і залийте шоколадом. Сири готові, необхідно правильно охолодити їх. Поставте в холодильник на дві години.

До того ж, ви не можете витрачати енергію на карамель або спробувати давати сир, якийсь очікуваний смак. Ви завжди можете спробувати щось нове, експериментувати з начинкою і начинкою, карамель не можна покласти. Після того, як ми просто перемішуємо все разом в звичайних келихах і змащених шоколадних конденсованих. Дуже смачний холодний десерт!

Головна глазуровані млинці Привіт! Ми хочемо, щоб вам було приємне апетитне і приємне настрій. Від нас бонусний рецепт шоколаду Kinder, який також легко зробити в домашніх умовах. Обов'язково напишіть відгуки в коментарях і діліться нашими рецептами з друзями. Переглянути більше!