18
Головна глазуровані млинці з карамельом і як їх приготувати
Дуже часто купили сири в магазинах: іноді солодкий, іноді жорсткий, іноді дуже смачний. Що робити, якщо я спробував варити? глазурований З вашої продукції? Чи будуть вони смачними? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ви не бажаєте переїхати в магазин. Сир, я маю на увазі.
Редакція "Сайт" Він хоче, щоб підготуватися відразу! По-перше, новий досвід, по-друге, дуже простий і третій, смачний! Давайте подивимося на те, що нам потрібно, і що вам потрібно. Я відчуваю, що я не маю права йти в магазин. Давайте!
Ми зробимо домашні глазуровані сири відповідно до всіх правил, з карамельним і шоколадним. Не варто боятися, обов'язково не доведеться робити ніяких особливих зусиль. Найкраще налаштувати позитивний результат і спиратися на спритність власних ручок. Ми приготували разом з дружиною і можемо сказати, що ми досягали успіху.
Вам потрібно.
Домашні сири
До того ж, ви не можете витрачати енергію на карамель або спробувати давати сир, якийсь очікуваний смак. Ви завжди можете спробувати щось нове, експериментувати з начинкою і начинкою, карамель не можна покласти. Після того, як ми просто перемішуємо все разом в звичайних келихах і змащених шоколадних конденсованих. Дуже смачний холодний десерт!
Головна глазуровані млинці Привіт! Ми хочемо, щоб вам було приємне апетитне і приємне настрій. Від нас бонусний рецепт шоколаду Kinder, який також легко зробити в домашніх умовах. Обов'язково напишіть відгуки в коментарях і діліться нашими рецептами з друзями. Переглянути більше!
Редакція "Сайт" Він хоче, щоб підготуватися відразу! По-перше, новий досвід, по-друге, дуже простий і третій, смачний! Давайте подивимося на те, що нам потрібно, і що вам потрібно. Я відчуваю, що я не маю права йти в магазин. Давайте!
Ми зробимо домашні глазуровані сири відповідно до всіх правил, з карамельним і шоколадним. Не варто боятися, обов'язково не доведеться робити ніяких особливих зусиль. Найкраще налаштувати позитивний результат і спиратися на спритність власних ручок. Ми приготували разом з дружиною і можемо сказати, що ми досягали успіху.
Вам потрібно.
- 300г сир
- 50г згущене молоко
- 50г вершкове масло
- ванілі
- 2 бари улюбленого шоколаду
- 25 мл без запаху рослинної олії
- 100г цукру
- 110г кремовий
Домашні сири
- Почнемо, звичайно, з начинкою. Ми намагалися наблизити до смаку Морозиво Golden Key. До цього. Змішайте сир зі згущеним сиром (можна додати цукор, якщо ви хочете засолити), розтопити вершкове масло і ваніль, все добре збивати блендер. Необхідно мати однорідну масу. Начинка готова.
- М'ятіть шоколад в водяній бані і перемішайте з рослинним маслом. Для приготування десерту ми взяли склянки форм. Змастити стіни і дно форм з шоколадом, потім покласти їх в морозильну камеру протягом 5 хвилин. Вийміть і поширте його знову. Після чого в морозильній камері.
- Виготовлення карамелі. Посипати цукор на сковороді і, як тільки ви помітили, що він починає горіти, зробити вогонь меншим і повільно додати вершки. Обов'язково нагрівати їх до цього, вони повинні бути гарячими. Варіть карамель на хвилину або два, відключіть вогонь і дайте масу охолонути.
- Формування сирного десерту. Вийняти прес-форми з морозильної камери і залийте їх сирною масою близько половини. Тепер зробіть невеликі депресії і залийте їх охолодженою карамелі, потім знову викладіть сирну масу майже до вершини і залийте шоколадом. Сири готові, необхідно правильно охолодити їх. Поставте в холодильник на дві години.
До того ж, ви не можете витрачати енергію на карамель або спробувати давати сир, якийсь очікуваний смак. Ви завжди можете спробувати щось нове, експериментувати з начинкою і начинкою, карамель не можна покласти. Після того, як ми просто перемішуємо все разом в звичайних келихах і змащених шоколадних конденсованих. Дуже смачний холодний десерт!
Головна глазуровані млинці Привіт! Ми хочемо, щоб вам було приємне апетитне і приємне настрій. Від нас бонусний рецепт шоколаду Kinder, який також легко зробити в домашніх умовах. Обов'язково напишіть відгуки в коментарях і діліться нашими рецептами з друзями. Переглянути більше!
Рецепт солодкої пасти з сиром та родзинками
Моделі джинсів, які не підходять для обличчя мудрої та респектабельної леді