Консультація розумного землеробства на облаштування котеджу і саду

В той час як мій чоловік був на роботі, останній літній не пропустив - займавшись аргентифікацією котеджй Аранжування дачі – трудомісткий і трудомісткий бізнес, але захоплюючий і цікавий. У кожній акції ви відчуваєте, що ви створюєте щось гарне, і це захоплююче.

Тепер з чоловіком ми приїжджаємо до нас, щоб говорити, садиби, як база відпочинку, так і в той же час ми збираємо хороші врожайні!

Композиція дачі Сьогодні видання "Сайт" Поділитися порадами розумного землеробства на влаштуванні саджанцій Створіть свій сонник!

Декоративні ставокЧому? Все, що вам потрібно, це велика шина від трактора K700. Дно майбутнього става повинна бути забетонована, інтер'єр забарвлюється блакитною фарбою, а зовні зелена. Залийте декоративний ставок водою і не забудьте періодично змінити цю воду.

До речі, ми поливаємо сад з цією водою. Дуже комфортний, красивий і не складний!

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Декоративна шинка. Яка ідея?

Пост спільного? Дача,? сад і сад? (@dacha_sadovod) 12 травня 2020 в 4:10am PDT

Чудова ідея для каміна в дворі.

Для літніх жителів на замітці: створення вогнища в дворі своїми руками... Кредит Міна Харт Дурсон

Пост спільного? Дача,? садово-овочевий сад? (@dacha_sadovod) 26 травня 2020 в 4:59am PDT

Малина і полуниця Як чудово підібрати і їсти ягідку прямо з вашого саду. Свіжий, красивий, соковитий, і головне, без нітрат! Прийміть ближче погляд на цей варіант вирощування кущів малини.

Чудово підбирати і їсти ягідку з вашого саду. Свіжий, красивий, соковитий, і головне - без нітрат! Я хочу показати вам, друзі, мій малина. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Восени я зрізав старі гілки, залишають молоді пагони від трьох до п'яти штук на кущ. Під зиму я наповню кущі з кінним в'язком з тирси, щоб не замерзнути. Навесні я живила весняне добриво для малини. Я відсутні бур'яни, знімаючи надлишки бур'янів ... Автор: Екімкіна Надія

Повідомлення від Dachnyie_hitrosti 24 травня 2020 в 10:17am PDT

Цей спосіб посадки малини дуже похвалився садівниками. Вся справа в тому, що шини здатні добре тримати нову малину.

? Малина в джинси? Дуже довгий час я шукав цей метод, особливо так як у нас є багато старих шин, але все ще змінив мій розум. Метод дуже похвалився садівниками, оскільки шини здатні добре провести нове зростання малини. Але цей метод не дуже екологічно чистий, хоча він виглядає оригінально і акуратно! Шини обрізаються боковинами, бо займають корисну площу. Потім прокопують невелику отвір близько половини балету лопатки діаметром під шину. Далі шина опускається в плювати так, щоб вона піднялася вище рівня землі 10-15 см. Потім шина заповнюємо грунтом. Рівень грунту в шині не повинен доходити до верхнього краю приблизно 10 см, щоб вода і добрива йдуть безпосередньо до коріння. В кожній шині можна висадити до 3 малинових саджанців. Після висадки грунт можна розім'яти з червоною травою або соломкою.

Пост спільного? Олена Кузнецова (@elena_kuznetsova_89) 12 травня 2020 в 12:34am PDT

А полуниця дуже зручна у вирощуванні сітки.

? Клуб в будівельній решітці? Вам потрібні: ? Металева сітка? Дріт? Спандбонд або фільм? Підкладка поживних речовин? Сітка повинна бути гнута у вигляді труби приблизним діаметром 90 см, вертикальним швом і дном слід закріпити дротом. Побили внутрішню кришку або плівку. Заповнити отриману трубу з поживним субстратом поступово. Перший рівень розсади висаджують на висоті 0,4 м від землі. Відстань між кущами слід ~12-15 см. Після зволоження першого (нижнього) шару землі вкладіть ще 40 см підкладки і висаджуйте кущі полуниці знову. Висота вежі можна регулювати індивідуально. Отже, рослини не перегрівають труби слід покрити білою шпонкою або білою плівкою. При вирощуванні полуниці вертикально варто звернути увагу на сорти з довгими квітками стебла. Ягоди не сховаться за листям і красиво знизиться. Цей стан не обов'язковий, простий полуниця відмінно росте на вертикальному ліжку. Вирощування нюансів: ? З такою посадкою грунт швидше висихає, тому полив повинен бути регулярним і частим. Якщо вони приходять в країну на вихідні, вони будують систему крапельного поливу. Кущі можна заморозити взимку. Щоб уникнути цього, вони створюють мобільні конструкції, які заховані взимку в хозблокі з дощу. Виберіть сорти, які плодять цілий рік. Такі сорти називають ремонтними сортами. Ось деякі з них: Queen Elizabeth 1 і 2? Олександрія? Суниця ампел? Альбіон? Барон Солмачер

Пост спільного? Олена Кузнецова (@elena_kuznetsova_89) 14 травня 2020 в 11:16pm PDT

Меблі з дерев'яних піддонів - це те, що мій літній котедж відсутній!

Олександр Гришаєв Ведуться, тому ведуться готові! Я розумію, що тема актуальна! Паллети - зручний будівельний матеріал для дачних меблів. Він ущільнював два піддони з шурупами, прокинув подушку - виявився поодик. 2 піддони і скло вгорі - стіл, ► викласти 4 oofiks квадрат - топчан. Вони застібають спину – стілець до поофа, ставлять відразу кілька стільців – диван. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Хочу привітати всіх меблевих майстрів на професійному святі! Які використовуються піддони в домашніх умовах? Поділіться враженнями!

Пост спільного проекту та ремонту. (@budem_menyat) 8 червня 2019 р. о 8:13

Ще одне хороше рішення.

Меблі для піддонів. Чи подобається вам?

23 травня 2020 в 11:51pm PDT

До речі, піддони корисні для зеленай Вони можуть бути розміщені як на звичайному грунті, так і на твердій поверхні. Дуже оригінальний і креативний!

? Зелений в піддонах? Так як це робиться: ? Ми позначаємо місце для майбутніх грядок, враховуємо розмір піддонів; Палети очищають від сміття і викладають на попередньо підготовлену і плоску поверхню; Місце, де піддони будуть розташовуватися не можна спеціально обробленим, досить просто перемішувати траву за допомогою тримера "під нуля", видаліть всі скошені, після чого прикрийте поверхню чорною спандою, щоб запобігти проростанню бур'янів; ? Палети можна розмістити як на звичайному грунті, так і на твердій поверхні; заповнювати простір всередині піддону до вершини саду або звареної землі; ? Висаджуємо розсаду або насіння і поливаємо їх. Ліжко готове. Що добре ці ліжка - ви завжди будете мати ідеальний порядок без бур'янів. Також легко доглядати за таким ліжком. Дуже оригінальний і креативний!

Пост спільного? Олена Кузнецова (@elena_kuznetsova_89) 23 травня 2020 в 10:38pm PDT

Ця ідея корисна всім, хто має маленькі діти.

пісочниця остаточно готова. Хочу сказати, що я все-таки хочу на неї? Але так далеко. Як правило Міша любить їздити вагони з боків, куличів рідко скульптури. Пісочна коробка досить проста, але вона тривала. По-перше, мій дад побачив дошки, забивав їх, відшліфував їх. Тоді я пофарбував його сто разів, коли Misha змащений за спину? Просочення залишалося з стін - Dufate Aqua для роботи інтер'єру, але зверху накрито яхтовим лаком Adler. Я думаю, що це захистить дерево добре, і Misha буде рости до гниття дерева. Головна Я прокладав щільний нетканий матеріал, щоб вода не застоювалася і бур'яни не проростали. До речі, є також клас крутого майстеру на пісочниці в обліковому записі @dom. ведмедя?

Пост поділився країною затишністю? з власними руками (@ezhik_nata) 20 травня 2020 в 12:48pm PDT

Сади і сади – відмінний варіант. пісочницяй Це покриття доповнить будь-який пейзаж і буде чудово виглядати серед клумб і газонів.

Доріжки пісочниці (плитки) в саду. Кам'яні тротуарні дороги з давніх часів, але зараз більше і більше використовують штучні матеріали. Однак в дачній конструкції кам'яні доріжки залишаються актуальними. Відмінним варіантом стануть піщані доріжки. Він ідеально підходить для будь-якого пейзажу, він може бути жовтим, сірим, коричневим, рожевим. Чудово буде виглядати серед клумб і газонів. #trackivsadou #trackivsadus своїми руками #дизайн саду #дизайн ландшафтного дизайну #дизайн ландшафтного дизайну #дизайн саду #дизайн сад #moyada #dacha? #Davkado #dzaki #dzaki #nadzagogogo #gardenzagogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogo #landlandlandlandlandlandlandlands #ландія

20 травня 2020 в 2:39am PDT

Монохромний дизайн зробить покроковий шлях більш стриманим і лаконічним, що дозволяє зосередитися на інших декоративних елементах ландшафту.

Ви думаєте, що прогулянка завжди є виграшним рішенням? Переглянути галерею ?? #gardenstones_inspiration? Варіанти оформлення такої доріжки незліковні, в той час як всі виглядають свіжими, цікавими і довести дотик відтворності до дизайну. Особливо ефектно, звичайно, будуть виглядати контрастні матеріали, наприклад, гранітні чорні плити і білі мармурові гальки, або світло-сірий бетон і темно-скатна крихта. ► Монохромний дизайн зробить покроковий шлях більш стриманим і лаконічним, що дозволяє зосередитися на інших декоративних елементах ландшафту. Залишити будь-яку посмішку обличчя? У коментарях, якщо вам сподобався вибір, і відвідати наш сайт (? активний зв'язок в біо) вибрати ідеальний варіант гальок або крихт для облаштування такого шляху з вашого саду?

10 травня 2020 в 2:07 вечора PDT

Пилоподібні пилки дерева у вигляді зрізних кіл виглядають оригінально і барвисто. Основою для них є піщана подушка, яка швидко поглинає вологу, але краще обробити ріжучим розчином.

?? Садові доріжки своїми руками? Власники котеджів і будинків намагаються зробити ділянки красивими і неповторними. Влаштування доріжок можна зробити з тротуарів, тротуарних плит, але є альтернативні варіанти пристрою шляхів в країні своїми руками. Для цього можна використовувати матеріал, що залишають цегли, блоки, камені, дошки, різати дерево, пластик тощо. Все це можна поєднувати і поєднувати з собою. Бетонний монолітний шлях, прослужить довго, його можна прикрасити мозаїками різних каменів і гальок. ? Для доріжок з дерева добре підійде модрина, стійкий до гниття. Навісні дошки на опорах бруса, які попередньо оброблені розчинами від обертів. Важливо, щоб вода не залишалася на дошці! Пилоподібні пилки дерева, у вигляді зрізних кіл, виглядають оригінально і барвисто. Основою для них є піщана подушка, яка швидко поглинає вологу, але краще обробити зріз з розчином.? Барк шлях. Швидкий спосіб влаштувати шлях, щоб зробити його з бруків і тирси. Покриття м'яке і оригінальне, приємно ходити босоніж. Використовуються плити після будівництва або ремонту. І в разі буде йти ціла плитка і шматки. Більші елементи повинні розташовуватися уздовж краю, а простір між ними повинна бути заповнена меншими штуками. В якості бордюрів можна використовувати скляні пляшки з піском, перевернуті вниз. Пластикові доріжки, викладені мозаїкою, дуже красиві. Всі частини пластикової пляшки йдуть на роботу: бордюри виготовляються з вершини, доріжки укладають знизу. Якщо ви використовуєте весь, заповнюєте їх піском. У цьому випадку головне - більш уява, винахідливість і творчий підхід. Більше 100 пропозицій щодо надання послуг на сайті. vizit31.ru/stroyka/prinadlejnosti/sad-ogorod/. ?? Успіхів вам. #азиатски масаж#танцуваща#мастурбиране#мачкане

Повідомлення від GAZETA Відвідати вас (@gazetavizit31) 26 травня 2020 в 12:00am PDT

Це чудове місце для відпочинку, це не так?

Деякі ідеї подарувати. 浜у 涓 蹇 #ландшафтний #ландшафтний #ландшафтний #ландшафтний #ландшафтний #ландшафтний #ландшафтний #ландшафтний #ландшафтний #ландський пейзаж #ландшафтний пейзаж #ландшафтний пейзаж #ландшафтний пейзаж #ландшафтний пейзаж #ландшафтний пейзаж #ландський пейзаж #ландшафтний пейзаж #ландшафтний пейзаж #ландшафтний пейзаж #ландшафтний пейзаж #ландшафтний пейзаж #ландшафтний пейзаж #ландшафтний пейзаж #ландшафтний пейзаж #ландшафтний пейзаж #ландшафтний пейзаж #ландський пейзаж #ландський пейзаж #ландський пейзаж #ландшафт #ландський пейзаж #ландський пейзаж #ландський пейзаж #ландський пейзаж #ландський пейзаж #ландшафт #ландшафт #ландський пейзаж #ландський пейзаж #ландський пейзаж #ланд #ландський пейзаж #ландський пейзаж #ландський пейзаж #ландський пейзаж #ландський пейзаж #ландшафт #ландський пейзаж #ланд #ландський пейзаж #ландський пейзаж #ландський пейзаж #ландський пейзаж #ландський пейзаж #ландський пейзаж #

Повідомлення від My Dacha (@moydacha) 17 травня 2020 в 5:49am PDT

Я не можу витрачати гроші на портативний гриль, ці рішення набагато крутіше!

Ідеї для дачі. Затисніть карусель?

8 травня 2020 в 8:39am PDT

Це набагато простіше на бічних стійках. заводй Здорові рослини врожують більш дружній урожай, раніше і 45-50% більше, ніж зі звичайними методами вирощування!

¶ Стильні і високі ліжка. Вам подобається зона посадки? й

Повідомлення від Dacha Garden Garden Garden Garden: Ideas, Solutions (@ideiipodelkidliadachi) на 5 серпня 2019 в 7:19pm PDT

Також я пропоную ознайомитися з кодом та з'ясувати, в яких випадках вона повинна дотримуватися. Модні сукні країни!

Спальня edging. Ідеально підходить для маленьких речей. Затисніть карусель?

Пост спільного? Дача,? садово-овочевий сад? (@dacha_sadovod) 21 травня 2020 в 4:28am PDT

Влаштування котеджу не нудно і корисно, творчо, кажу. А потім це так приємно бути там з дітьми і насолоджуватися нею. саджанці з ставком обсмажити шашлик і підібрати томат від куща. Особливо чарівність дачі відчував в умовах карантину: кожен йде додому, і ми в країні. Красивий!

15 чудових ідей! Не скажи мені, що ви не хотіли б нікому. Якщо ви можете поділитися фотографіями з нами.