Як перевірити акумулятор без тестера

Привіт, кожен! Разом з редакторами Сайту я розповість вам, як перевірити заряд акумулятора. Чи завантажується акумулятор або повністю мертвий? Це не буде проблемою, якщо у вас є багатометр на руці. Але що якщо у вас немає тестера? Проста і проста.

Всередині кожного акумулятора є електрогель - електроліт. За допомогою простої хімії акумулятор тримає заряд і працює пристрої. В іншому випадку це джерело струму також називається гальванічним елементом, названим Луїгі Галвані, який відкрив цей ефект.

Так як ви тестуєте акумулятор без використання тестера? Це насправді дуже простий. Але зрозуміти сутність цього методу, потрібно провести невеликий експеримент. Для цього нам знадобиться 2 акумулятори: повністю заряджений і інший повністю сітчастий, без заряду.

Зарядний акумулятор розміщується на столі в вертикальному положенні. Потім беремо його з кінчиками пальців вгорі, піднімаємо її злегка і випускаємо її на відстані 0,5-1 см від поверхні. Батарея з повним зарядом повинна падати «важко». Якщо це навантажено, це на посадці. Це буде більш стабільним і не буде відмовлено.й До речі, для точності, цей трюк краще проводити на столі зі стабільною поверхнею.

р.

Те ж саме слід повторювати з іншим акумулятором. Ми також розміщуємо його перпендикулярно до столу і дайте його, щоб побачити, якщо він відмовляється від поверхні. Негабаритний акумулятор легко знизиться, а головне - це те, що Він повинен відхиляти поверхню.й

Чому це відбувається? Електроліт в рідкому стані. І в розрядженому акумуляторі гель переходить в твердий стан, що підвищує його «знімання» властивостей. Це проста хімія та фізика, яка навчається в школі.

По дорозі мій син сказав мені про цей трюк. Що таке розумний малюк. Я запитав його, «Як ви знаєте про це?» І він дивиться на мене в сюрпризі і він каже: "Дад, є картина в мультфільмі." Для дітей необхідно послухати. Я здавалося б, навчився добре - жив в сіре волосся і не знаю про цей метод.

Тепер, коли телевізор не працює, ви можете перевірити, якщо батареї пішли, або якщо він зламався. Те ж саме стосується годинників та інших технологій, які використовують звичайні акумулятори. Я бажаю вам удачі і удачі в життя, не тільки в електроприладах!