У кожному будинку кухня є особливим місцем. Ми не тільки варимо їжу, але і познайомимося з друзями або сім'єю, спілкуючись про життя до ранку. Тому на кухні важливо створити затишну атмосферу і затишок. У статті ми будемо говорити про
який стіл вибрати як обідня зона.
Який стіл вибрати при виборі обіднього столу
Важливо враховувати безліч нюансів: розмір кухні, кількість людей в сім'ї, планування, дизайн інтер'єру. Я шукаю нові меблі: є мільйон варіантів і важко вибрати.
1990Р. 2199Р.
В одному магазині я помітив дуже красивий прямокутний стіл, навіть зі знижкою. Я вже збираюся піти купити, але в останні хвилини пошук варіантів оформлення кухні в інтернеті зробив мене думки.
Тепер я просто хочу круглий стіл.й
Перегляд цього повідомлення в Instagram
Пост спільного замовлення меблів (@_wood_zone_loft)
Чому найкращий круглий стіл
- Прийміть менше місця.й Якщо у вас є маленька кухня, то прямокутна версія буде виглядати так погано. Але круглий стіл не перевантажує приміщення, візуально виглядає легше.
- Більше людей вписуються.й Якщо стільниця велика, більше людей підійдуть на круглому столі, ніж на прямокутній. Немає одного буде сидіти на куті і легше варіюватися положення стільців. Перегляд цього повідомлення в Instagram
Пост спільного з Меблевою LOFT • На карті (@modnoloft)
Простіше говорити один одному.й Під час прямокутного столу люди знайдуть себе з протилежних сторін, занадто далеко від одного, на круглому столі така проблема не виникає. І великі і маленькі компанії будуть відчувати себе комфортно.
Сейф для дітейй У зв'язку з відсутністю гострих кутів круглий стіл є ідеальним рішенням для сім'ї з молодими дітьми, які просто навчаються ходити. Смутні форми познайомляться з низьким ризиком травм. Перегляд цього повідомлення в Instagram
Пост спільних меблів Loft [цікава ціна] (@vashloft)
Чим простіше пересуватися на кухні.й Круглі форми залишають набагато більше місця для маневру. Особливо якщо в кімнаті недостатньо місця.
Їжа на однаковій відстаній На круглому столі всі в рівних умовах: кожен може легко дістатися до найсмачнішої страви, не боятися відсутнього смаку.
Пост поділений таблицями, стійками, полицями (@make_me_stol)
Таким чином, круглий стіл є оптимальним рішенням для сім'ї 3-4 осіб. Особливо, якщо це потрібно.
запасй Хоча у мене є велика кухня - є достатня кількість простору для великого прямокутного столу, я все ще дивитися на круглих.
Гладкі форми виглядають якось приємніше на очах, не так ваговий інтер'єр. Правильно підібрані меблі є першим кроком для створення стильної і сучасної кухні.
Апосту поділився Allison Elefante (@rubyandpeachphoto)
На першому, я був зануренням, що на круглому столі було б мало місця. Однак, якщо ви берете варіант з більшою стільницею, проблема зникає. Ще більше, домашні бенкети на 20 осіб - це те, що минуле.
Великі прямокутні столи втрачають значенняй Займається тільки простір.
Повідомлення від Mitch (@8ottogre)
Ви думаєте, що варто купувати?
круглий стіл?