Дочка-в-завдяки купує готову їжу в магазині, як сплести її від дорогих звичок

Звісно, мама захотіли! Що це таке? Мій син хоче їсти. Дружина! Узагалі було когнітивне диссонанс з однією жінкою, а потім тандемом, який написав у детальному листі і вислав у світ з надії дізнатися, що робити зараз і які люди можуть розповісти?

GettyImages: Природно, редакційна колегія "Сайт" Це не випадок, і вони вирішили допомогти. Щоб зробити громадськість, щоб говорити, це задоволення для допомоги. Я дивлюсь, що інші люди можуть думати про це.

Особисто, як автор, ця ситуація не викликає дискомфорту. На мій час я був бейлером, щоб з'ясувати, Чому потрібна плита?, пан і каструля і що можна зробити з цим набором. Але якщо ви ви виростите в тепличних умовах, коли мати роблять все для одного і іншого, то звичайно. Це сигнал SOS.

«Я не знаю, як ви можете одружитися і не варити взагалі? Як це? У вас є чоловік, кохана людина, не можна дізнатися хоча б щось просте, ніхто не говорить про фаршировані риби або деякі пасуді небо-високі. Але як це виходить, моя дочка-в-завдяже!

Я ніколи не сумніваюся на другий. Коли вони прийшли зустрітися з сім'ями, вони покрили таке очищення, що нічого не скаржалось. Так, і в безрозмірних кількостях. Бог, я відчував душу і думав, як пощастило сина з дівчиною. Ви повинні бути майстером всіх угод.

Вимкнено! Вони живуть в окремій квартирі, нещодавно запрошуються на день народження сина. Приїжджайте до столу, але їжа! Я починаю їсти салати і усвідомити, що вони з магазину: в курці, наприклад, курка не зовсім свіжа. Вчора. Справжня господиня ніколи не кладуть, що на столі. Це неспроможність.

Зрозуміло, що спочатку немає їжі. Медмоон, почуття і тому за кордоном і ресторани. Але без рутинних, немає життя завершено. І так я почав помітити, що мій син якось втратив вагу. Цей день народження був останній соломкою. Я вирішив поговорити з ним.

І виходить, що моя дочка-в-права не схожа на суп, вона не може обсмажити яйця! Звісно, я був забраний. Я шукаю в холодильнику, у мене є їжа. Але всі напівфабрикати! Ні, можна їсти його, але не постійно. Я вирішив поспілкуватися з дочкою До речі, я не можу сказати нічого поганого, інакше розумний смарт. Я ніколи не навчився думати про їжу.

В цілому вона розповіла мені, що вона дійсно не знає, як приготувати і не особливо прагне вчитися. Це океї. Звичайно, це не мій бізнес, я не хочу йти до своєї сім'ї з моїм чартером, але я почав годувати їх таємно. Я надаю на вихідні, борщуючи деякі цукерки, їсти м'ясо протягом трьох днів.

І як він закінчує, знову, напівфабрикати. Бобан обдурити: пельмені, пельмені, фаршировані перці, папати. Хоча напівфабрикати, але своїми руками, домашній. Моя донька-в-правді говорить, що я буду бабуся незабаром. Мої руки вниз. Дитина потребує якогось кашу, і вона не в зубі з її стопою. І я не вічний, я не можу їсти їх весь час. О, мій Бог, що ви робите? Як навчити дочку варити? ?

р.

З одного боку, мати-в-одному можна зрозуміти. Вони говорять про те, що ми їсти. Ми чекаємо на консультацію від вас - що я можу порадити жінці, що турбується? Чи має сенс надії на те, що дочка-в-права потягне себе разом і почне готувати? Однак, об'єктивно, вона не повинна робити це. травень. Нехай чоловік варить?

Як ми думаємо, якщо ДружинаЦе абсолютно нічого неправильно. Ну, людина не хоче, не встигає, чому сила? Тим не менш, багато людей, які прагнуть бачити проблему, де немає. Читайте нашу наступну статтю про те, чому італійці постійно плетуть локшину, але все ж залишаються в правих пропорціях. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!

Фотозвіт та стаття .