Чи має мати славу, що вона не хоче сидіти з дітьми дочки?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. бабуся Щодо категорії святих, найважливішої роботи життя. Няні їх, варити їх, читати казки... Якщо це можливо, звичайно.

Чи має мати славу, що вона не хоче сидіти з дітьми дочки? р.

Але є деякі онуки, які не потребують цього. Хто за роки своєї справи вважає, що життя тільки початок, і ви можете зробити набагато корисніше речі. Якщо не для інших, то для себе. Або вони просто хочуть відпочивати. Для того, щоб звільнити їх для цього або підтримати їх, є абсолютно різною речовиною, але родичі завжди будуть мати власну думку про це питання.

Допомога онуків Моя мама самогубна. Так, я оголошую це з повною відповідальністю. Зараз я 36 років, і я не пам'ятаю нічого дійсно яскравого з дитинства або молоді. Я навчаюся самостійно або в школі. За найбільшу частину батько був відповідальним за виховання. Мама жив її життя.

вона порівняно молодий, не сорока. І я не пишу її за гроші, ні. Проблема полягає в тому, що вона відмовляється сидіти з онуками. Маленькі діти - це неприємності, але як я знаю, бабусі люблять сидіти своїми онуками. Але мама відмовляється. Вони говорять, що це велика відповідальність, і я повинен навчити їх.

В цілому я погоджуюсь з нею. Але мій запит прийшов з причини. В даний час я не маю найкращої фінансової ситуації, а няні в наш час досить дорогий. Я не маю часу сидіти з дитиною, тому що я працюю за себе. Допомога Бабця - ідеальний варіант. Але це не було.

П'ять років тому, мій чоловік і я отримав кредити для запуску малого бізнесу: хлібопекарня. Знаходилося багато робіт і кількох замовлень. Але це нормально розпочати бізнес, це займає багато зусиль, і ми готові до нього. Ми проводимо всі наші часові та зусилля на нашому бізнесі. І після того, як поступово почали виходити в плюс.

Трохи пізніше було краще, і ми навіть придбали автомобіль, зробив ремонт. На тиждень було мало часу для себе, і було прийнято рішення піти на відпочинок. Наші співробітники були дуже впевненими в собі. Після прибуття ми зіткнулися з деякими проблемами, які, тим не менш, можуть бути вирішені в мінімальний час, якщо ми працювали разом.

Але лише в той момент мій мама хвора. Я просто мав сидіти з нею і буквально ложкою її. Ситуація почала псуватися, а на всіх фронтах: моя мама була гірше, кілька замовлень на роботу були розбиті через проблеми з технологією, і мій чоловік був дуже відхилений мною.

й Але нічого не робити з собою я не міг і залишився доглядати за хворою матір'ю. Продовжуємо постраждати, і чоловік закрив себе і припинив розмову. Ні, були бої та скандали, бо побачила весь наш прогрес на роботі.

Після того, як мій мама відчував краще і я зміг повернутися до роботи. З сердитися чоловіка неможливо. Пройшов ще місяць, і в кінці ми вирішили жити окремо. Але все закінчилося добре і завдяки концесії ми обидва домовилися зробити, мій чоловік прийшов додому і я отримав вагітну. Це ще один рік і половина... Розпочалася пандемія.

Чи має мати славу, що вона не хоче сидіти з дітьми дочки? доб.

й Наш бізнес не приніс такого прибутку. По суті, трохи більше, і ми будемо тільки мити до самодостатності. Це гарне, що ми очікуємо щось, як це до того, і кладемо трохи на майбутнє. В іншому випадку я просто не знаю, як ми пережили народження дитини.

Трохи трохи, деякі клієнти вийшли назад і ми знайшли інші постачальники. Я був повною енергією і ідеями для роботи. Але ніхто не залишає дітей. Не існує додаткових грошей для когось іншого. І уявіть, що людина повинна бути такою, щоб твій онук не зрозумілий. Особливо коли мова йде про допомогу вашій дочці.

Я не знаю, що робити, дорогі. Це моє становище. Я не знаю, що робити. Ми йдемо на старі друзі, з якими ми втратили контакт. Баша, але що ми робимо? Що ми робимо.

Чи має мати славу, що вона не хоче сидіти з дітьми дочки? р.

А, особливо, враховуючи, що ви, шановний читач, який використовується, щоб допомогти вашій матері і навіть постраждали від неї. Але люди різні. Для деяких установ сім'ї знаходиться в першому місці, а для інших це тільки тягар. Ваша ідея з друзями ми віримо, але ви також можете перевірити облік і взяти невеликий кредит для того, щоб найняти няню. Гроші ви і ваш чоловік все ще заробляється, але нормальна допомога дитини повинна бути зараз. Не менше ми думаємо. Чи може бути хтось розумний у коментарях. Успіхів!