Печиво без борошна, яку я запікаю, якщо покрита ностальгією для Італії

Домашній. безбарвнийПолювання вершкового масла і молока за рецептом її італійської други Лаура. Випічка на основі 3 основних інгредієнтів: мигдаль, цукор та білок. Ну і інші добавки у вигляді шкірки і лимонного соку можна зробити на волі.

Я дуже люблю, що печиво можна зробити різними за смаком і консистенцією, залежно від того, що мигдаль, які добавки і час випічки (наприклад, м'які в середині, а деякі сухі і хрустки). Смакує як десерт французької пасти.

Сьогодні видання. "Сайт" Інструкція по підготовці італійської Amaretti печивой Вишуканий рецепт!

Печиво без борошна, яку я запікаю, якщо покрита ностальгією для Італії р.

Домашні печиво без борошна Інгредієнти на 1 яйце
  • 1 великий яєчний білок (30 г)
  • 1 ч.л. лікер "Амаретто" (або кілька крапель смаку)
  • щіпка
  • 85г мигдальне борошно
  • 50г цукру
  • порошок

Доповнення на волі (пер 1 білок)
  • 1 ст. какао
  • ванілі
  • 1 ч.л. лимонного соку
  • пілінг

Підготовка
  1. Ретельно відокремити жовток від білка. Залийте білок в ємність з подрібненням, додайте щіпку солі. Кріплення з міксером або вінком до пишної маси. Печиво без борошна, яку я запікаю, якщо покрита ностальгією для Італії

2. У Італії лікер "Амаретто" додається до білків для цього печива. Однак можна замінити кілька крапель мигдалю або ванільного ароматизатора. Я зазвичай бере ванілі. Також додайте мигдальне борошно. Борошно мигдальне Ви можете отримати готовий до магазину. І можна подрібнити його самостійно від очищеного мигдалю з додаванням цукру.

3. Також додайте цукор в тісто. У класичному рецепті слід стільки цукру, як мигдальне борошно. Мені подобається, коли є менше цукру. Приймаю близько 55 до 60 грам. Стирайте всі інгредієнти добре з силіконовою лопаткою. Тісто виходить запашною і однорідною, трохи липкістю.

Печиво без борошна, яку я запікаю, якщо покрита ностальгією для Італії р.

4. Лоток покритий папером для випічки. Зверху паперу злегка змастити маслом. За допомогою столових ложок або невеликої ложки для морозива утворюють невеликі кульки. Кожен шматочок бісквіта є дрібним цукровим пудром. Печиво без борошна, яку я запікаю, якщо покрита ностальгією для Італії

5. Поставити його. Контакти На відстані один від одного. Печиво можна залишити як або злегка змащений для красивих тріщин. Печиво випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 15-20 хвилин. Печиво без борошна, яку я запікаю, якщо покрита ностальгією для Італії

6. Також можна взяти цей рецепт в якості основи і, додаючи лимонний сік, шкірку і ванілі, зробити лимонні печиво. І шоколадний млин Варто перемішувати мигдальне борошно з цукром і столовою ложкою несолодкого какао-порошку. Я люблю готувати всі 3 види: класичний, лимон і шоколад. Краще зберігати такі файли cookie в контейнері під закритою кришкою, щоб вона не висохла.

І познайомитись з усіма хитрощами приготування печива «Амареті», дивитися це відео. Авторизація кухар-каналТетяна Шпілько розповість про те, як і що робити. Я люблю всі рецепти цієї красиї леді.

https://www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Редакційна колегія Також я раджу дізнатися, як запекти сир і мигдальне печиво в домашніх умовах. Чудово смачні тістечка, буквально розтоплення у роті!

Цей рецепт розрахований на 1 яйце. Від 1 яйце йде близько 7 cookie. Але для сім'ї ця порція занадто мала, тому я завжди збільшю інгредієнти на 3 або навіть 4 рази.

До речі, з решти білків можна зробити пісочне тісто, заварене або смачне морозиво. Або зробити їх смачним омлетом.

Як це? кішка Без борошна і вершкового масла ви варите? Я просто люблю випікання мигдальним борошном. Однак я ніколи не купую готове борошно, як правило, подрібнити в блендері разом з цукровою очищеною, сушеною мигдалем. Дуже дякую!