Пригоди дочки-в-прави, які завагітніли і відмовилися від відвідування її матері-в-право

Життя з матір'ю чоловіка Я не думаю, що багато жінок хочуть бути під одним дахом. Кожна молода жінка хоче мати власний будинок, власний куточок, де будуть виглядати тільки найсвіжіші люди, як чоловік, так і діти. Мати-в-право, як правило, не поширюється на тих, хто хоче бачити з ранку до ночі. Звичайно, є різні ситуації.

Сьогодні видання. "Сайт" Історія жінки, яка раптом перестала знайти спільну мову з матір'ю. Що таке причина, яка приводить як жінки, так і як вони ще вирішують конфлікт, щоб не зіпсувати життя себе або близьких?

В першу чергу я мав хороші стосунки з матір'ю Паша. Але коли вона дізналася, що після того, як ми одружилися, ми плануємо переїхати в однокімнатну квартиру і жити окремо, її ставлення змінилося різко. І змінився на гірше, пише Ірина.

«У першу чергу вона наполягає, що ми повинні жити у великій квартирі і орендувати шахту. І починав відродити Паша, що він збирався залишити її, і після того, як вона вже була «похилого і самотнього чоловіка». Правда, мати-в-завдяки не відступає, хоча вона не працює в будь-якому місці. й

«Не здавалося б прийняти нашу позицію, але вимагали, що її чоловік відвідує свій день після роботи. І кожен вихідний вік, два з нас повинні відвідати її. Мій чоловік є джентльменом і не згодні. Тим не менш, вона загрожувала припинити розмову з нами. й

«Так, що мій чоловік був пізній кожен день після того, як робота незабаром почала нас дратувати. Я був вагітним і потребував його увагу. І вона перестала йти до її матері, бо це було важко (і не дуже хочеться, правда).

«Паша почала відвідувати матері рідше. Коли ми приїхали до нас. Він повернеться в темний час, коли Паша на роботі, і він розповість мені всілякі речі. Вона сказала, що це було через мене, що її син покинув її. Завжди шукаю те, що я зробив неправильно, щоб вказати, що з мене є погана коханка.

Ви повинні відповідати її в стилі. Я не можу зупинити її на дверцят. Паша вже хвилюється про маму, і я не хочу, щоб зробити речі гірше, я не хочу руйнувати відносини. Тому необхідно перенести і послухати мовчки до неї. й

«Я не знаю, що це неправильно, і чому вона лікує мене так. Ще одна порада, що діти мають окреме житло, і мати-в-право вдається знайти проблему тут. Я підозрю, що вона не буде щаслива з онуком, молода жінка скаржаться.

Зробляйте свою дочку-в-завдяки для всіх своїх гріхів і зателефонуйте їй погану господиню не найкращий спосіб побудови нормальних відносин. Про нас мама Він виглядає досить дивним, тому що вона відштовхує сина. Він схожий на звичайну ревнощі під вусом любові.

У будь-якому випадку, здається, що молодий Вони живуть окремо, мають власну територію і не залежать від будь-якого. Однак, з матір'ю чоловіка, дочка-в-одному повинні ще будувати нормальні відносини. Це буде краще для обох сторін. Тому варто говорити, що не мовчить у відповідь на скарги, але для побудови діалогу на рівних умовах. Знайти спільну мову буде легше.