Дочка-в-права просить сина взяти кредит на однокімнатну квартиру, не можна відмовлятися від будь-яких засобів

Багато старших людей витрачають останні гроші на оснащення та реконструкцію своїх будинків. Але з яких причин вони часто роблять це не для себе, але для своїх нащадків. Про те, що ми проводимо останні, але діти і онуки матимуть місце для життя.

Однак проблема полягає в тому, що часто ці діти і онуки не планують взагалі. УвійтиВони будують свої сімейні гнізда.

Сьогодні видання. "Сайт" Бажаєте поділитися сюжетом літньої жінки, яка уникає єдиного сина і дочки-в-прави, щоб купити квартиру на кредит. Після всього, є місце, щоб жити з молодою сім'єю, так як батьки хлопця мають великий будинок, де кожен має достатній простір.

Дочка-в-права переконує сина, щоб купити однокімнатну квартиру в районному центрі на кредит. І запитаю їх не до. Це такий великий рахунок, і навіть з величезним відсотком! Чому варто брати участь в цьому питанні? – чудеса Тамара.

«Мій чоловік і мені років і потрібна допомога. У нас є великий будинок, де кожен має номер. З нами діти живуть. Після того, як у нас є будинок. Чому за останні роки перейдемо в борг і подаємо банк? І для чого? Для місця в пташині?

У нас є сад, сад і газ до будинку. Добре знаходиться в дворі. Чистий повітря, автомобілі не йдуть назад і назад. Спокійний і спокійний. Поруч з лісом. Що про цей район? Нісій, пилосос і оплатити все. й

Невідомий син, але не може впливати на його дочку. Він м'який і струганий, всі в батькові. І ось вона, дівчина персонажа. Вирощування без батьків, вирощених в дитячому будинку, просто неможливо переконувати її що завгодно. Він каже, що він хоче бути незалежним і незалежним.

Якщо вона була батьками, я б сказав їм, запитайте їх на вплив. Але не існує нічого іншого, щоб переконувати її. І вона просто не хоче зрозуміти, що кредит повинен бути погане протягом років, заперечуючи себе зайвим шматком хліба. Про нас

«Автономія добре, я не сперечався. Чи не люди в сім'ї допомагають один одному? Я завжди збираюся допомогти кожному в сім'ї. Тож чому вона відмовляється приймати наші традиції і наші цінності, якщо вона вибирає, щоб бути частиною нашої родини? Чи є це право?

Мій чоловік і я наполягає на себе, але це до дітей, звичайно. Нехай вони будують власне життя, нехай вони роблять те, що зручніше і краще для них. Але я боїтеся, що вони будуть робити помилки через їх недосвідченість, а потім вони будуть шкодувати. Але як допомогти їм, я навіть не знаю, скаржаюся на похилій жінці.

Ми завжди краще, коли молоді люди мають окреме житло, де вони відчувають себе як повноцінні власники. І малоймовірно, що в будинку батьків її чоловіка буде комфортно жити одноборна дочка.

Так, навіть якщо її зв'язок з матір'ю і батько-в-правом цілком нормально, але кілька років жив під одним дахом може змінити все для гірше. І там і з чоловіком може бути кварель. Це життя, все відбувається. А потім що робити, не маючи свого власного кута?

І так, якщо Молоді Дівчата Зробіть свій вибір на користь купівлі навіть маленької квартири, цей вибір варто прийняти і поважати. Допомога з грошима або добрим словом. Нехай вони навчаються незалежності і відповідальності. У той факт, що батьки і діти не живуть під одним дахом, іноді ще краще. Обов'язкові скарги і гравітанси будуть менше.