Укази радянського бабуся, над яким ми сміхалися як дитина, і зараз це соромно

Прийміть його, іноді порада літніх людей здається смішно. І це тільки тоді, коли ми виростимо, що ми розуміємо, що старі покоління повинні слухати, а швидше напишіть їх мудрі слова. Сьогодні Хочу поділитися своїми порадами, які будуть корисні в повсякденному житті. Деякі з них можуть здаватися знайомими з вами.

Порада старших побутових звичок у всіх своїх власних. Але є звички, які пропускаються від покоління до покоління. Кілька років тому деякі з них здаються безглуздими. Це трохи розмаїття, тому що деякі з речей в цьому списку свідомі люди роблять цей день.

Молочні пакети для сендвічів На сьогоднішній день кожен бажаючий пообідати з пластиковими або скляними локонами їжі. Моя бабуся використовується для миття молочного мішка і покласти ковбасні сендвічі в ній. Плюс, молочний мішок досить міцний і може використовуватися кілька разів. А сендвічі не вентильовані в холодильнику. Поточна альтернатива мішкам «поор» - воскові серветки. Вони можуть зберігати фрукти і сендвічі.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Сайт: www.beesmama.ru

Проблема зайвої пластики в наш час більш актуально, ніж в будь-який час. Природоохоронні активісти закликають відмовитися від одноразових пластикових пакетів. Вони замінюють альтернативою: багаторазові фруктові сумки, кліакові пакети для овочів. Для заморожування продуктів найбільш зручно використовувати багаторазові пакети на блискавці. І не буде пакету і навколишнього середовища. Моя бабуся використовується для миття щільного мішка і повторного використання їх. Багато людей пішли в магазин з сумкою або сумкою.

Пост спільний @paketik. Магазини

До речі, avoska є трендом сучасності. Перш за все, це ручної роботи. По-друге, екологічно чиста альтернатива сумкам для покупок. Якщо хтось не схожий на те, що інші дивляться те, що лежить в авокаці, молоді люди все частіше вдаються до тканинних сумок.

Сайт: www.neovais.com

Я не знаю, якщо ви пам'ятаєте, як люди звикли до бочки молока вранці з контейнерами. Те ж саме йде на квас бочки. Але я чітко пам'ятаю емальований канон, з яким бабуся пішов, щоб купити свіже молоко.

Я знаю людей, які абсолютно не приймають одноразові товари. Щоб уникнути ubiquitous пластмаси, ви можете піти на злаки або для домашньої їжі з бункерами. І сміття в будинку буде набагато менше.

Послання Антразола (@antresoli_vintage)

Я був 5 років, коли мій бабуся прив'язував вовну бандаж на голові. Він був битоподібним пов'язком. Але з якоїсь причини дівчина в моєму приході вона виглядала як жіноча бюстгальтер. Я не відхилявся. Він займає близько 2 років, і ці бандажі в моді. У них є і дівчата і жінки. Де справедливість?

(@vle_viv)

Як ви можете бачити, дорогі друзі, зміни часу, а поради старших людей повинні бути написані в окремому зошиті. У вас є список порад від вашого бабуся? Якщо ці поради були корисними. Добрий день.