Резюме матері, яким син не запрошує на весілля

Батьки завжди чекають на своє дитяче весілля. Вони хочуть бачити сина або дочку в урочистому наряді, радості та любові. І, можливо, пам'ятають свою молодь і як вони заміжали свого чоловіка. Запрошення батьків на весілля – це свято. Але є люди, які не думають так. Одного читача розповів, як її син засвідчує своє рішення перед весіллям.

«Я, ймовірно, чекав цього моменту більше, ніж мій син. Я мріяв про зняти айслі, погуляти гарною нареченою в весільній сукні, кріслі Людмила Миколаївна.

Коли П'є був 6 років, батько залишив нам. Я почав піднімати сина самостійно. Не легко. Я мав працювати дві роботи, щоб забезпечити сина всім, що йому потрібно. Я дуже хотів, щоб він не відчував.

Я відчував відпустку з дитиною. Не було ніякого особистого життя. Девер. У мене були чоловіки, які бажали жити, але це не вийшло. Петро був єдиним чоловіком, який я міг любити і дати йому всю ніжність. І з хорошої причини. П'яти зростала красива і дуже розумна молода людина.

Після того, як він закінчив з відзнакою з університету, він знайшов хорошу роботу. Там він зустрівся з його ф'янце, Віка. Через шість місяців вони збиралися одружитися. Разом вони заощаджують гроші на власний житло, але зараз вони живуть в оренду. Вика – серйозна, хороша дівчина.

Я вже шукав запрошення на весілля, все попросила точну дату. Petya upset me, сказав, що весілля не відбудеться. Він і Віка просто хочуть зареєструвати та обміняти кільцями. Не торжества, не гості, не славляться бенкетами.

Це те, що ти хочеш. Вона переконувала сина не потрібно витрачати занадто багато. Юридичний супровід шлюбу – справа. Але вам не доведеться дзвонити гості. Так П'яти - сказав я не запросив на весілля. Моє син говорить, що якщо я на весілля, то хочу запросити всіх родичів Вики, і це не бюджет.

Я пропоную їм гроші, сказав, що я хотів би платити деякі витрати в подарунок молодятам. Зробили мене, щоб зупинитися вдома. П'яти попросив мене комфортно і сказав, що в наступний день ми відсвяткуватимемо захід в моєму будинку, вони принесуть торт. Чи можливо це? Я не розумію такого рішення. й

Непросто усвідомити, що дорослі діти думають по-різному. Звісно, часто доводиться на гроші. А юнаки не радують пишними весіллями і численними гостями. Чому не наречена і наречена запрошують своїх батьків на весілля і роблять її сімейною подією? Ви думаєте, що ви можете знайти компроміс в такому випадку?