Кавалер з'їжджує занадто багато і приносить мами харчування на дати, чи розбити відносини

Я ніколи не втомився бути здивовані людьми, які поспішають одружитися, хоча вони знають один одного протягом декількох місяців. Чи можна дізнатися другу половину в такий короткий час, щоб прийняти рішення про початок сім'ї? Таке хеше виглядає фривоно, тому що багато недоліків і акрів партнера часто виявляються значно пізніше.

Сьогодні видання. "Сайт" Вона поділиться сюжетом абонента, який з часом зрозумів, що вона людина їсть багатой І майже завжди їсть на чужому кошти. І дівчина почала хвилюватися. Що буде це відносини?

У мене є багато «Я вже давно закінчився, отримав роботу у моїй спеціальності, живе в оренду квартиру, повністю підтримує себе». Я зустрів його 3 місяці тому. Max - мій вік, але живе в квартирі батьків. Він має дуже теплі стосунки з матір'ю і батьком. Трохи не з'явився, але дуже турботливий і хороший хлопець, говорить Катя.

доб.1

«Найперше я не помітив деяких своїх коштовностей, але тоді вона була схожа на телятину з очей, як кажуть вони. Max і я пішов в кафе, ресторани, і кіно, і ми поділили рахунок навпіл. Всі оплачені тільки для себе. І стався більш серйозний зв'язок, чим я думав про гроші.

«Ми постійно зустрілися в квартирі. Я люблю їжу на вечерю і шахті на сніданок. Max ніколи не купили товари і не дали грошей, щоб купити їх. Хоча його апетит відмінний. Він завжди їсть і похвали, які смаки добре. Обов'язково запитайте на добавки. І останнім часом вона відвідує майже кожен день.

«Я почав дивувати, чому він не міг пережити покупки крупи. Час. Наскільки я знаю, у нас є серйозні відносини. Ви можете сказати, що це про одруження. Чи важко приїхати до магазину на моєму шляху?

«Я вирішив поговорити з ним, дав йому мої думки. Він повністю реагував. Він визнав, що він не замислювався про їжу до і тепер він точно поліпшить. Пообіцяв взяти вечерю повністю на чергову зустріч. Я був щасливий, очищав кухню і навіть купив чоловічий фартух. Але я, безумовно, не чекав такого повороту. й

Він не збирається варити, він просто приніс багато їжі в сумці. Було чорниця, і тушкована капуста, і салат, і навіть домашні котлети. Як виявилося, вся ця пишність була приготовлена матір'ю. Все було смачно, але звичайно, я мав різну ідею нашого вечері. Уранці він закінчував все, кладемо лотки в сумці і приймав додому.

«Наступні два візити були однаковими. По суті, він приніс мені свою маму лише їсти її від мене. Він відмовився купити їжу з мене в магазині. Він сказав, що він не буде платити, бо він вже був організував останні вечері і сніданки, і тепер це мій поворот.

«Коли я розповіли мої друзі, вони сміхалися. Виявилося, що вони побачили Макс, як він дрочить додому з порожніми харчовими лотками. Вони консультують мене, щоб закінчити цю залежність, поки його мати приніс мені харчування для сина. Тепер я не знаю, чи варто боротися за цими відносинами, музеями Катя.

Катя вірить, що її людина їсть багато, і харчується переважно за її рахунок. І цей стан справ не підходить дівчатам. Більш того, її незадоволення можна зрозуміти, бо хлопець, здається, мати трохи інтересу до того, що його улюблене харчування.

Чи є майбутній для таких відносин? Це молодий чоловік готовий стати турботою чоловіка і батька? Чи варто дівчині зупинити час, скажи, щоб ілюзії і почати будувати здорові відносини з іншим, більш відповідальним, дорослим і турботливим людиною?