Чому модсти не прикрашають сучасної людини

Що може Садгуру розповісти нам про скромність? Багато речей, насправді. Наприклад, він може сказати, Де можна уникнути скромностіІ коли це дійсно корисно.

Багато людей скаржаться на те, що сучасне суспільство вчить нас, щоб любити себе таким чином, що люди просто забувають про скромність. Ми використовуємо для того, щоб надати вам велике значення. Чи суперечать скромності? Як ми дійсно повинні пам'ятати її? Ці питання часто задають Садгуру.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Сайт: www.sadhguru.ru

У відповідь Садгуру розповідає про свою дочку дивовижну історію. Він і дочка, яка подорожувала по Індії. Вона виросла в різних будинках людей. Кожна сім'я мала проблема: кожен хоче навчити дитину щось. Про вірші, деякі казки та інші речі.

Далі Садгуру. Він кладе залізо стан: Його друзі можуть грати з дочкою, але не мали права навчити її що-небудь. Дівчина зростала дуже щасливою, і до того часу вона була 18 місяців, вона змогла говорити 3 мови вільно. Моя дочка все ще навчалася, але учитель став життям.

Садгуру не хочу відправляти дівчину в школу, але він оцінюють роль спілкування в житті людиний Одного разу, після кількох років навчання, дочка прийшла додому з школи. Вона запитала, чому батько навчав всіх, і вона не була. Садгуру відповів, що він тільки навчає тих, хто переходить до нього. І тепер вона запитала, вони можуть говорити.

Він сказав:

«Найважніше, що потрібно знати, ніколи не дивитися на будь-який знизу або зверху вниз. Я. Якщо ви подивитеся на мене з милою, ви пропустите свою істинну ідентичність, яка я.

Садггуру припускає, що таке неоцінене бачення світу тільки здається простим. Ми завжди цінуємо все і все. Ми вже давно вирішили, що погано і що добре. Ці накладні думки повинні позбутися від. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Зробіть свій шлях простіше.

Вам не потрібно хвилюватися, і це неможливо, якщо ви постійно оцінюєте все навколо. Порадуйте світ і люди, які заповнять шлях, що ви лікуєте. Тільки прозоре сприйняття дає нам реальну свободу дій. Важко діяти вільно. стереотипиПередумови та вічна критика навколо.

Всі ці речі є вашими обмеженнями, які дозволяють вам зробити. Багато красивих і нових речейй Вологість і зволоження є протилежним від зарозу і контемпту. Однак не потрібно вдатися до екстремальних Спробуйте зберегти баланс і перебування в середині.