14
Печиво "Ротика" на маргарині, посипаний порошок гарячий
Домашні печиво на сметані, і навіть з начинкою з яблук - що потрібно для кепікі сніданок! Цей рецепт є надзвичайно простим, без полос і неприємностей. Все готове швидко і з наявних інгредієнтів, і самі печиво виходять багато.
Хоча в моєму випадку - у великій сім'ї - неважливо, скільки печиво там, речі літати досить швидко. Ну, ці печиво моя родина їсть з великим ентузіазмом, і коли вона закінчується - запитайте, щоб випікати більше.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки яблуко печиво під незвичайним іменем «Ротики». Не можна відірвати!
р.
Домашні печиво на кислих кремових інгредієнтах
Підготовка
Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з рецептом м’яких домашніх cookie з яблуками. На кухні на кухні звучать такі випічка, але завдяки неймовірній простоті десерту.
Я впевнений. кішка Сметана точно оцінить збори в хорошій компанії. До речі, замість яблук, як начинка, можна використовувати свіжі або морозиво ягоди (не варення).
Дуже смачна з малиною або смородини. З усім серцем я рекомендую спробувати зробити печиво за цим рецептом, він виходить з чубчиком вперше!
Хоча в моєму випадку - у великій сім'ї - неважливо, скільки печиво там, речі літати досить швидко. Ну, ці печиво моя родина їсть з великим ентузіазмом, і коли вона закінчується - запитайте, щоб випікати більше.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки яблуко печиво під незвичайним іменем «Ротики». Не можна відірвати!
р.
Домашні печиво на кислих кремових інгредієнтах
- 4 ст. борошна
- 500г м'який маргарин
- 4 жовтки
- 1 ст. цукру
- 6 ст.л. сметани
- 2 ст.л. розпушувача
- 4 яблука
- порошок
- щіпка
Підготовка
- Щоб приготувати тісто, змішайте борошно з розпушувачем і щіпкою солі. Дивитися його.
- У окремому контейнері збити жовтки з цукром на пишну піну. Потім додайте розм'якшений маргарин (марин можна замінити вершковим маслом) і сметаною. Стирайте його знову і додайте сухі інгредієнти. Змішайте тісто.
- Вимийте яблука, очистіть їх і наріжте на дрібні кубики. 320604 Габаритний зображення
- Прокачати тісто в тонкий шар, а потім за допомогою скла вирізати з тестового кола. В середині кожного кола покласти яблучну начинку. Складіть тісто навпіл і акуратно притискайте краю. Покладіть кожен cookie на чаші, покриту пергаментним папером.
- Випікати його. кішка до готовності до 180 градусів духовки протягом 20 хвилин. , 29842
- Готові, злегка охолоджені печиво на сметані посипають цукровою пудрою. Бодибилдерши!
Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з рецептом м’яких домашніх cookie з яблуками. На кухні на кухні звучать такі випічка, але завдяки неймовірній простоті десерту.
Я впевнений. кішка Сметана точно оцінить збори в хорошій компанії. До речі, замість яблук, як начинка, можна використовувати свіжі або морозиво ягоди (не варення).
Дуже смачна з малиною або смородини. З усім серцем я рекомендую спробувати зробити печиво за цим рецептом, він виходить з чубчиком вперше!
Гостям запрошують виростити банан в домашніх умовах, і тут немає нічого приховати
У 40 днів пізніше є посилання на небо.