Навіть найпривабливіша курка з насінням гарна, якщо вариться в мексиканському порядку.

Ах, Мексика! У вас є багато цікавих і цікавих страв. А поки я не можу піти там, але я можу легко їсти страви. МексиканськаНе залишаючись на кухні. Ночівля, я збираюся здивувати домашня ангіада з начинкою! Ми вважаємо, що це куряче філе рулонів. Курка подається на подушці саворського соусу, загортаного в кукурудзянай

Замість кукурудзяних тістечок можна взяти пшеничний рулет або звичайний лаваш, він також виходить дуже смачним!

Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як незвично кухарТож, щоб сім'я була б любити відвідати найбільш помірну країну в Південній Америці!

Рулетки з курячих філе Склад для страви
  • 600г куряче філе
  • 1 яйце
  • 1 ч.л. часникового порошку
  • чорний перець
  • 6-8 Торцил тотрил або пшеничний рулон
  • 140г сир
  • сметана, зелена цибуля і олівець для подачі

Соус інгредієнти
  • 2 зубчики часнику
  • 1 цибулина
  • 1 ч.л. заземлення
  • 0,5 ч.л. гострого червоного перцю
  • 1 ч.л. копчена паприка
  • 1 ч.л. органо
  • 0,5 кг томатів власному соку
  • 0,5 столи води
  • 1 ч.л. цукру
  • 1,5 ч.л. яблучного оцту
  • сіль, перець за смаком

Підготовка
  1. Очистити цибулину і нарізати її невеликими кубиками. З ножем шліфувати часник, філе курки нарізають невеликими шматочками. На вершково-грітій сковороді обсмажити курку. Наприкінці варіння додайте часниковий порошок, сіль і перець за смаком. Стирайте і викладіть її на іншу хвилину.

2. Щоб приготувати соус, обсмажити цибулю м'яко. За 5 хвилин пішки. Потім додайте часник і спеції. Як спеції, використовують сіль, чорний перець, червоний перець, копчений паприка, кмин і орегано. Добре перемішати і обсмажити на іншій хвилині. У олії спеції розкривають свої запахи!

3. Додаємо в спеції цибулю консервовані помідори власному соку. Ще більш смачні, якщо варити свіжі томати (без шкіри). Я спробую це влітку, в сезоні. Також заливаємо половину склянки води. При необхідності додайте цукор, сіль і яблучний оцет. Каркаси соусу на невеликому вогні під кришкою протягом 10-15 хвилин.

, Україна

4. Ви можете використовувати 6 кукурудзяних торцил або нарізати на 6 штук пшеничного рулону. Змастити дно форми для запікання маслом, після чого викласти 2-3 солазпони соусу, щоб класти рулони на ньому.

5. Візуально розділіть начинку і соус на 6 частин. Для кожного торта викласти близько 2 столових ложки соусу, потім викласти курку, а зверху - натертим сиром, який добре плавиться. Автор рецепта Тетяна Шпілько, радить взяти гуда. Прокочуйте черепицю в щільному рулоні. Поставте рулон в форму. До того ж з іншими інгредієнтами. У верхній частині рулетки покласти соус і тертий сир.

6. Поставте блюдо в попередньо розігріту до 180 градусів духовки протягом 20 хвилин.

7. Це, курка І соус готовий. Бодибилдерши!

Обов'язково дивитися відео з кухар-канал Тетяна Шпілько, тут процес приготування показаний дуже доступний і простий. Я люблю всі рецепти Тетяни і варити їх майже щодня. Ви завжди збираєтесь вперше!

https://www.youtube.com/watch? В=БЛОВЛВ-АБРУ

Ну, якщо ви не хочете шукати тортиль в магазині, я рекомендую приготувати його самостійно. Обов'язково ознайомтеся з цією інструкцією для приготування тортів кукурудзи в домашніх умовах. Все просте, якщо ви знаєте певні кулінарні тонкощі!

Це не традиційний рецепт ангіlados. У оригінальному курячому філе варене ціле, а тільки потім його ділять на волокна. А соус традиційно два: сальса-рой (з червоними помідорами), або сальса верде (з зеленими помідорами). Тим не менш, це варіація мексиканської страви з Тетяни Шпілька, яка підкорила всім своїм господарям. Приготувати просто і швидко, і виходить дивно смачно і апетитно.

Як про котки філе? курячий млин? Обов'язково подавати страву в поєднанні з сметаною і зеленню. Гентль сметана дає ангідо додатково соковитість і розгладжує різкість соусу.