Насолоджуйтеся гарним сніданком, варіть яйця Орсіні на неділях.

Якщо ви придумали казку «Це ніколи не дуже ранок», можливо, ніколи не їсти яйця Орсіні на сніданок. Я не великий вентилятор прокинувся з першими променями височиного сонця. Але від особистого досвіду я впевнено можу сказати, що такий незвичайний сніданок може надихнути раннє пробудження навіть найбільшої сонності!

Не чекайте дізнатися всі секрети цієї краси? Нехай це прямо!

Незвичайний сніданок інгредієнти
  • 2 яйця
  • 50г твердий сир
  • сіль
  • чилі

Підготовка
  1. Перше, що необхідно ретельно відокремити жовтки від білків. Іоки повинні залишатися цілими, інакше ви можете забути про ефектну презентацію! До речі, перш ніж це зробити, не зашкодить вимити яйця, щоб видалити всі надлишки від оболонки, які можуть неперевершено приходити в контакт з зовнішньої частини білка. 718068 р.

2. Далі додайте трохи солі до білків і збити міксером до густих білих вершин.

3. Потім потерти сир соломкою на невеликій тертці і залити його збитими білками.

4. Добре перемішайте сир з яєчною масою з ложкою, потім розподіліть отриману масу на прес-формах. Ви також можете викласти білки просто на сковороді, підкреслений пергаментом. Все залежить від того, що ви плануєте зробити.

5. В кінці робимо невеликі відступи в білкових гірках і ретельно розташуйте жовтки в них. А потім залишається тільки відправити наші незвичайні яйця в духовку нагріті до 160 градусів і запікати на 8-10 хвилин. Щойно, як кальмари, ви можете отримати смачний, сезон і подавати в стіл.

Якщо прикрасити блюдо свіжими зеленню і подавати хрустким тостом, можна не уникнути гарного настрою після такого сніданку!

Яйця Орсіні можна варити крок за кроком в інструкції. Або можна просто включити відео і зробити все паралельно з варильною плитою. Підберіть, що будь-який зручний для вас час.

https://www.youtube.com/watch? v=XWTJIzjD_Y

За смаком цей ароматний яйце дуже схожий на глазур, тому якщо це улюблений тип приготування, обов'язково варто спробувати цей рецепт. Ми сподіваємось, що вам подобається. Ми з нетерпінням чекаємо ваших коментарів. Поки ми знову зустрінемося з нами!