Я не бачу свою зарплату в очах, але сьогодні я не стояти і вимагав грошей.

Сучасні жінки і чоловіки виконують побутові обов'язки і заробляють на рівних засадах один з одним. У побуті важливо для партнерів визначити, як вони будуть керувати сімейним бюджетом і скільки вони інвестують в неї. Коли жінка забезпечує сім'ю з будь-якої причини, людина виконує побутові обов'язки. Нема скарги проти дружини. Але якщо питання про гроші не було вирішене протягом багатьох років і один з подружжя не задоволений ситуацією, це час говорити про це.

«Я був одружений протягом чотирьох років, і весь цей час я зберіг чоловіка за замовчуванням». Я не бачу свою зарплату. Він був одружений і він і його екс-дружина мати дитину разом. Але коли їх шлюб зламав, толя перейшов на життя з батьками. Коли я почав знайомство з ним, я отримав враження, що він був сплячий з колегою.

Toli має складну роботу, він є менеджером з продажу. Він постійно нервує і іноді він не сам. Якщо він просто не може бути в кімнаті поруч з вами, щоб не потрапити в будь-який час. Мій чоловік ніколи не підтримав мене. І коли я дійсно потрібну свою увагу і підтримку, Толя запакувала свої сумки і підійде до матері.

Я не міг жити без нього протягом тривалого часу і запитав його, щоб повернутися через тиждень. Ми живемо в квартирі, і я ніколи не бачив мого чоловіка. Я купую крупу і оплачую за комунальні послуги. І Толик говорить, що він заощаджує свої гроші на наш загальний сон - будинок в горах. Якщо я коли-небудь побачила будинок - це питання.

На зиму прибули комунальні векселі і я запросив чоловіка, щоб допомогти їм платити. Анонім обіцяє, що він допоможе, але місяць пропущений, і не було допомоги. По-перше, я втомився від того, що виросла людина, що живе з мене. Що робити, якщо у нас є діти? Вони повинні працювати рано, щоб допомогти батькам.

Наприкінці місяця запитав його, якщо він збирається платити за будинок. Але Тля, замість відповіді, попередив, що він був дуже відхилений, і знову почав упакувати його валізи. Я не розумію, чому він робить це мені або що я зробив до нього. Але таке ставлення не можна переносити. й

р.

Коли дружини не приходять до загального деномінатора і не намагаються вирішити проблему разом, ви повинні розлучення. Не існує сенсу страждання і почуття шкода для себе або мислення, що людина зміниться. Люди не зазвичай змінюють. І Толя своїми діями тільки довели, що в будь-якій непростій ситуації він займає ноги. З повагою, вона не намагалася показати її навіть падіння поваги і послухати її.

Головне для дружини зараз полягає в тому, щоб зібрати її мужність і не відпустити відхилого чоловіка на поріг. Згодом вона усвідомить, що вона не повинна платити чоловіка жити з нею. Хтось виграє серце і змусить її щасливим.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное