16
Знизивши ступінь власної самопізності, випікаючи її улюбленим печивом для другої матері і я не відхилявся від натягування.
Я хочу солодкий чай, але це ледачий, щоб піти в магазин. Так само, як меслінг навколо з тестом. Ви напевно знайомі з цією проблемою. Тому редакційна колегія "Сайт" Повідомляємо, як приготувати абсолютно простий, але буквально розтопляючи крихкі бісквіти в маслі за хвилину!
Таке печиво стане відмінним доповненням до чаю або кави, і ви можете зробити його з продуктів, які завжди під рукою.
інгредієнти
Підготовка
Як бачите, при підготовці таких м'ясних печива в олії, абсолютно будь-яка господиня може впоратися. Головне - виділити деякі получаснийй Бон привіт!
Таке печиво стане відмінним доповненням до чаю або кави, і ви можете зробити його з продуктів, які завжди під рукою.
інгредієнти
- 250г вершкове масло
- 3 ст.л. цукрового піску (для тесту)
- 2 ст.л. цукрового піску (для згортання)
- 2-3 ст. л. лимонного соку
- 80мл рослинне масло
- 4 ст.л. крохмаль
- ванілін (за смаком)
- 400-420г борошна
Підготовка
- По-перше, перемішайте розм'якшене масло, цукрову пудру і рослинне масло в чаші. Ми збиваємо все виделкою або блендером. р.
- Далі додайте крохмаль, сік лимона і знову збити масу.
- Потім поступово вводимо попередньо просіяне борошно. Почати. мікси руки.
- Добре перемішують тісто ділять на 3 частини. Від кожного з них ковбаса-форма і порізати на плити шириною 1 см. Покладіть їх на горщик пергаментного паперу.
- Ми надішлемо нашим майбутнім печивом в духовку, нагріту до 180 ° С протягом 15 хвилин. Готовий. спливаючі в цукровому пудрі.
Як бачите, при підготовці таких м'ясних печива в олії, абсолютно будь-яка господиня може впоратися. Головне - виділити деякі получаснийй Бон привіт!