Жанна Бадоєва про Італія з гумором і без батьків

Відомий презентер Жанна Бадова завжди розповідає про життя в Італії дуже тепло і ніжно. За дев’ять років перебування за кордоном, жінка ніколи не нудьгувала ні в Україні, ні в Росії. Однак в одному з останніх інтерв'ю героїні нашої статті довели, що все не так ідеально в сонячній країні. Редакція "Сайт" Повідомляємо Вас про те, які аспекти життя в Італії викликають незадоволення Жанною Бадовою.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Жанна Бадова (@zhanna_badoeva)

Варто згадати, що в 2014 році Жанна Бадоєва заміжна за третій раз до бізнесмена Василя Мельничина. Виявилося, що її новий обраний був з Львова, але він провів більшу частину свого життя в Італії.

У зв'язку з тим, що присутнє, разом з двома дітьми з попередніх відносин, переїхала в іншу країну. Він довго регулюв на свій новий будинок. По-перше, це одне, щоб подорожувати в різних містах світу, і досить інше, щоб жити в одному з них на постійній основі.

Спочатку вона дивилася звичаями місцевих жителів. Наприклад, є дуже розвинена культура харчування. Це означає, що місцеві жителі їдуть лише за годину. Наприклад, сніданок береться на 8-9 годин. Тому 11 ранку в ресторанах або кафе дуже важко знайти шкідливу їжу, адже час сніданку пройшов. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Однак, поступово в ній використовувався ведучий, а потім повністю закохався в любов до місцевої кухні. Італійці знають багато про їжу.

Останнім часом на YouTube вийшов новий відео з Жанною Бадовою, де телеведучий дав великий інтерв'ю Недежда Сагітараю. Під час розмови наш герой знову запитав, якщо вона пропускає її батьківщину. "Ні, на всі!" Ви знаєте, якщо я був трохи мальований, я б не жити в Італії, Жанна впевнено відповів.

Але в той же час Бадоєва визнав, що ця країна має свої нюанси. «Це дуже міцна бюрократія. Це просто неможливо. Щоб зробити єдиний документ, потрібно пройти через сім кола п'яти. Але, незважаючи на те, що мій чоловік завжди працює з цими питаннями, ведучий каже.

Вона також скаржалась про систему Італійської охорони здоров'я. Виявляється, що в Італії закликати працівників охорони здоров’я в домашніх умовах працюватиме тільки в Останній курортй І навіть з високою температурою, вам доведеться звернутися до фахівців самостійно і поїхати в чергу.

Нижче ми пропонуємо ознайомитися з тим же інтерв'юВідповідає питання журналіста детально.

https://www.youtube.com/watch? v=fZamJybBZt8

Як ви можете побачити, Жанна Бадова розповідає про життя в Італії досить відверто. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. У той же час, в Україні, Росії, Україні, Україні, Україні, Росії, Україні, Україні, Україні, Росії, Україні, Україні, Росії, Україні, Україні, Росії, Україні, Білорусі, Україні, Україні, Білорусі, Україні, Україні, Україні, Білорусі, Україні, Білорусі, Україні, Україні, Україні, Білорусі, Україні, Україні, Білорусі, Україні, Україні, Україні, Білорусі, Україні, Білорусі, Україні, Україні, Білорусі, Україні, Білорусії. Але це власне. Крім того, як Жанна сама говорить, У кожній країні є слабкі сторони.й Ви погоджуєтесь з ними?