Немає сил для боротьби з гельмінтами, сусід в країні Василь поспішає допомогти

«З кішки і життя не те ж!» – каже знаменитий вірш. «Неможливо?» Я попросив чоловіка з м'ясом. "З молькою - галька!" - чоловік відповів посмішки. Це право. Я не маю сил, щоб боротися з цим незапрошенням. Але наш сусід, дядько Вася, точно знає. згорнути на дачі. На його газоні, на відміну від нашої, не єдиний мольчик.

І вчора я зробив, щоб говорити, інтерв'ю з нашим блискучим сусідом. Я написав всі способи боротьби з милою чорною шкідником у своєму зошиті, і я буду почати застосовувати їх в практиці наступні вихідні. Я впевнений, що всі ці методи обов'язково дадуть результати. Сусід працював!

Сьогодні видання. "Сайт" поділіть пару перевірених способів вийти з сайту пескі-мольй Всі садівники на помітці!

Один мудрий чоловік, який навчив мене, як пропонувати дерева, сказав: «У вас є така родюча земля – тут повинні бути мулі.» І це чудово. Вони їсти шкідливі личинки. Ви прийшли до природи, що означає, що потрібно прийняти все, пов'язане з ним, жити в гармонії з ним.

А наша дочка говорить: "Чи ми даємо наші імена молів?" І зробити їх домашніми тваринами? Але переваги цих мошок менше неприємностей їх. Уявіть: ви їдете вранці на газоні, і він все в «земних фонтанах». Минулого року мій чоловік і я купив моль репелент - «басистське масло ласощі», який опускається в лопу. Але мої молі залишають одне місце і поселяють в іншому місці.

Багато садівники радять проти гризунів і молів, використовують фольгоплавні речовини, з якими потрібно змочити ганчі, а потім подрібнити їх в норки. Однак цей метод не працює дуже добре, так як тварини просто заглиблюють цей рух і збуджують новий.
← › › › › › › › › › › ›
Цей метод допомагає лише якщо ви підключаєте всі норки в області з kerosene “збір”, а потім повторіть це багаторазово, коли з'являються нові рухи. Звірі доведеться залишити територію.

Також ми колись радимо взяти залізну баночку з пінопласту і повісити її на металеві кілочки. З вітру банку починає робити шум, що запобігає мулі, щоб копати цю область. І вони шукають нові місця. Тим не менш, досвідчений сусід попередив, що мулі 2 рази в одному лопу не виходить, але підземелля глибоко. Ось чому шум і речі не допоможуть.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

(@tatjana1225)

За даними дядька Вайса, наявність метелика в країні свідчить про те, що на ділянці є багато шкідливих комах. А для мила, це смачна їжа. Отже, для того, щоб стояти, потрібно спочатку привести. контроль за шкідникамиЦе залишає солод без їжі.

Найоптимальніші кошти, які можна використовувати в цьому випадку, є Aktara, Karbophos і Aktelik. Після приготування препарату поливають уражені рослини. Залийте рясний грунт і сам завод. Повторна обробка при необхідності.

Пошта рофляндія79 (@rolfianya79)

З Український допомагає посадка часнику або бобових культур. Аромати цих ароматних рослин не переносять мошок. Також можна висаджувати рослини, які неприємні для мулі: перцевий, вафодил і пауза.

Ефективність при милий бій Електронні детеренти. Вони прилипають в землю і запускають на акумулятор. Пристрій випромінює вібрації і звуки, які роблять тварини некомфортними. Молеса, що залишають дільницю. Діапазон пристрою залежить від потужності акумулятора.

(@lyudmilakamneva)

” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ”
Ультразвукові пристрої дають хороший результат. Ви просто повинні дотримуватися інструкцій і приклеїти їх в грунт до необхідної глибини. При невеликій фіксації знижується ефективність пристрою.

Редакційна колегія Також я пропоную дізнатися, як позбутися від мурах в дачній ділянці за допомогою йоду, пшениці і червоного перцю. Всі методи народного без використання придбаної хімії!

Еліпсі (@elfashioni)

Деякі з цих методів, як позбутися від куполи, мої родичі вже пробували на себе, і деякі були запропоновані знайомими дачними мешканцями. Ми будемо раді, якщо ви, шановний читач, поділіться методами, які допоможуть вирішити проблему з молями.

Повідомте нам про те, як ви маєте справу з цими гостями самостійно. котедж?