Моя людина хоче розлучення, і я боїться самотності.

Всі в довгострокових відносинах можуть відчувати себе пов'язані. Дуже часто набуває стрункого блоку. І тепер дружина гістерична. чоловік хоче подати заявку на розлученняй Що робити в такій ситуації?

Мій чоловік хоче подати заявку на розлучення Моя подруга має життєву ситуацію, яку ви не заздрили. Вона і її чоловік жив у душі, почав думати про дитину. Разом вони почали відвідувати репродуктивний лікар. Але в якийсь момент чоловік назвав дружину на серйозну розмову.

Він сказав, що він був дуже втомився від життя. Відчувається, що на деякий час. Він хоче витрачати більше часу на своїх друзів і менше часу з дружиною. Він хоче розлучення.

Вона була шокована такою заявою. Здавалося б, вона чудово влаштовує їх спокійне життя разом. І тепер виходить, що чоловік розмовлявся з молодим колегою на деякий час. Я пішов на вечерю з нею.

Моя людина хоче розлучення, і я боїться самотності. 599 р.

Ця поведінка повністю неприпустимо її. Мій чоловік сказав, що це просто дружня розмова. Але з тих пір вона заточувала черв'яком сумнівів.

Після цього вони живуть разом протягом трьох місяців. Вона виглядає так, щоб вона була використана. Ми повернулися до репродуктивного терапевта. Однак чоловік почав чітко огороджувати і шукати зв'язок і підтримувати за межами сім'ї гнізда. Вони не довіряють, і вони не довіряють.

Що робити в цьому відношенні складно порадувати. У будь-якому випадку варто знати причину цієї поведінки. Не кожна жінка поставить з цим. Ймовірно право.

Діти тридцять років, до речі. І немає дітей, тому є простір для повороту життя на сто і вісімдесяти градусів. Я особисто не бачу багато причин, щоб триматися на таких відносинах. Я знаю кілька прикладів, де людина в кризі залишила свою сім'ю для пригод. Але після того, як я шкодував його гірко і запитав його назад. Ми всі знаємо ці приклади, я думаю.

10062.

Ви завжди можете відрізати всі зв'язки з редакційним бюро, немає великої хитрості. Але іноді важливо зберегти те, що було побудовано і не стрибати до висновків. Заміряти сім разів, відрізати один раз. Що потрібно робити? Про це в коментарях.