Чи варто взяти на себе роль мачуха?

Ми часто чуємо, що жінка з попереднього партнера може бути перешкодою для пошуку нових щасливих відносин. Але навпаки правда. Редакція "Сайт" Про те, як дитина чоловіка з першого шлюбу може стати струнким блоком. Ми пропонуємо Вам ознайомитися з історією в більш докладній кількості та висловити свою думку про дуже складну ситуацію.

Коли я зустрів свого майбутнього чоловіка, він не приховує, що зрілій Вона також має дочку, яка живе з братом, її матір'ю. З дитиною він побачив лише кілька годин на тиждень, тому освіта повністю впала на плечі бабусі. Я ніколи не одружений, і я не маю дітей. Тому я був досить задоволений цим станом справ.

Я знав, що мій чоловік не буде працювати між двома будиночками. Проте, після формальності наших відносин мама-в-право заявили, що ми повинні Увійти дитина. Дівчина повинна виростити в повній родині. З усіх, хто не хоче прийняти мене протягом восьми років нашого шлюбу. І не хочу це зробити. Ми дивимося.

Але мій мама не спить. Вона навіть дозволяє говорити про мене в умовах підвищеного рівня, намагаючись довести, що підняти дочку чоловіка. Хочу, чому мама дитини не скаржаться? Вона починає нові відносини, подорожуючи на курорти, і вона не потребує дочки. Але мій мама не піклується. Вона вже вибрала мене як мати для її бабуся.

Чи варто взяти на себе роль мачуха? р.

Виявляється, що мама дівчини одружилася, подарувала ще одну дитину. Я забув про свою дочку з першого шлюбу. Те ж саме йде на алімонію. Серед інших речей, я дуже сумний тим, що всі родичі знаходяться на боці матері. Як мінімум ставити мені! І ніхто не поспішає відродити батько дівчини і її матері.

Чому я можу підняти дитину? Ми домовилися, що це те, що мій мати-в-право. Я не знаю. Що потрібно робити? Я люблю чоловіка, але я не погоджуюсь жити таким чином. Коли я одружився, ніхто не попередив мене, що я хотів би стати матір'ю до своєї дитини.

Чи варто взяти на себе роль мачуха? Р

На жаль, іноді багато обставин призводять до такої кріпильної, вона здавалося б. З одного боку, можна зрозуміти матері-в-право-грандмати, який протягом багатьох років присвятив себе дитині. Що, насправді, вона не повинна бути підняттям. З іншого боку, ви не можете звикнути до головної героїні розповіді про те, що не хочете боротися з дитиною, адже вони дійсно дивляться один одному. Крім того, сама дівчина не дуже рада її компанії. На третій руці є багато питань чоловікові і батькам, які, в цілому, Підібрано свої внутрішні обов’язкий У той же час, він також дозволяє дружині бути хрещеною матір'ю.

Що б ви були героїні цієї історії? Чи є позиція матері, відповідного в цій ситуації? У коментарях поділилися думка про це. Успіхів!