Чому принцип «не добре, ви не будете зло»

Яка жита, доброта Не завжди цінується. Сьогодні ви щиро і несамовитеся про те, щоб допомогти другу. І завтра він починає використовувати його, доки не сталося нічого.

© Freepik Щось схоже на героїні сучасної історії. Бажання допомогти похилого сусіда на дачній ділянці відігравати жорстокий жарт з жінкою. Чи варто стати родзинкою для людини, якщо в кінці вони просто сплітають на ньому? Дякуемо!

А рік тому, мій сусід загинув. У зв'язку з хворобою, вона повинна лежати більшу частину дня. Бабця Дочка Раї з родиною в місті. Не відвідають її дуже часто, бо Настя нещодавно подарувала їй другу дитину. І вони живуть в маленькій квартирі, де просто немає місця для літніх мам.

3610Р. 4200Р.

Моя бабуся часто називають мене і попросила мені допомогти їй. Потім зайдіть на хліб, потім принесіть воду, потім повісити одяг. Хоча у мене є маленька дитина в руках, я ніколи не повернув сусіда. Після того, як людина старий, і я не складний.

А потім бабуся Рейа загибла, і вона попросила мене залишитися з нею. За два тижні приготував сніданок, обід і вечерю для сусіда, очищав квартиру і підтримав її. В одній точці я половив себе мислення, що вона була як мати мені: ми були так близько.

Моя дочка і її сім'я прибули, але все це не сталося вночі. Нещодавно дочка з сім'єю прийшла до Бабця Рей. Її старша сестра попросила сина грати. За годину Саша повернулася практично крім. Спочатку не хочу сказати, що сталося. Але я не знайшов місця до того, як я дізнався, що збирався.

Виявилося, що рай бабуся варила свій обід і підібрали свіжі ягоди. І ніхто не назвав сина до столу, просто забули про його присутність. Не знаючи, що робити. Звісно, дитина була зміщена.

Але це небезпечне мене ще більше. Я не даю сина, хоча моя дочка сусіда на тиждень. Зробивши свіжий барбекю з свинини, і запакуйте весь багаж гостей додому. Моя бабуся ніколи не запам'ятала мене під час цього часу.

Але коли родичі зліва, на подвір’ї чути болісно знайомий голос: «Тонечко, сонечко, я вибігла з олії». Чи можна ви запускати в магазин, будь ласка? Він зробив мене дуже сердитися. Я розповів про те, що масло повинно було повідомлено про свою дочку. Я втомився, і я не збираюся бути її зануренням.

Звісно, мої слова болять мого сусіда дуже багато. З тих пір вона не сказала hello до мене. О, це добре. Чому ніхто не цінує людей і думають, що це океї? Я допомогла Бабця Рей знизу мого серця, але я думаю, що вона була дуже потворна!

Неймовірно, що героїне захопить гранату проти літніх сусідів. Тим не менш, ви погоджуєтесь, що неприємні залишки залишаються. У своєму місці ми відвідаємо Бабця рай і будемо говорити про своє серце. Імовірно, жінка просто не розуміє, що проблема і чому вони перестали спілкуватися з нею.

Чому принцип «не добре, ви не будете зло» р.

Може бути сусід спочатку зв'яжеться. Вона не відвідує її як часто, як вона буде виглядати. Бабця Рай буде кукурудзяна потреба принаймні деяких зв'язків і компанії. Ми впевнені, що якщо вона розуміє причину незгоди, вона буде просто апологізувати і все буде відмінно. Що ви думаєте?

Покажіть мені, що ви поставите з вашим сусідом після такої ситуації? Подаруйте свої враження в коментарях!